3 reaktion på “Nattens bilder

 1. Johanna Sjödin

  När jag skrev om nätverket Bara Bröst var det flera som skrev att intresset för bröst skulle dö ut om de blottades på badhus t ex (som om snittsvensken badade ofta).

  Du laddar upp nakenbilder hela tiden och tycks aldrig tröttna. Det ligger nog väldigt lite i påståendet. Men om intresset skulle dö är det nog redan från början så lågt att det kanske inte gör så mycket?

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Varför skulle jag tröttna på nakna kvinnor? Jag älskar nakna kvinnor. Spelar ingen roll hur många jag ser, jag blir aldrig trött. Det finns nåt vackert hos alla kvinnor, speciellt när de är utan kläder. Blir man trött på det, då är det nåt fel på en tror jag.

  Jag förstår inte för fem öre varför ”intresset” för bröst skulle dö ut om de blottades på badhus. För mig verkar det helt främmande. Som du säger, om det skulle dö fanns det kanske inte nåt större intresse från början, så isf skulle det ju inte göra så mycket.

  Svara

Skriv en kommentar!