Mer leksaker i tävlingspotten!

Om ni har missat det så pågår det en tävling här under sommaren. Fram till den 8e Augusti kan du skicka in en bild på din buske och därmed delta i omröstningen om Bästa Buske som kommer att pågå mellan den 8e Augusti och den 22a Augusti.

amore_logo

Vinner du omröstningen får du hela prispotten. Idag hämtade jag ut paketet från Amore of Sweden, som sponsrar med en Wild Trio samt en förpackning med Durex Play-glidmedel. Det ökar potten till tre fina leksaker och två paket med härligt glidmedel. Hösten är med andra ord bäddad för njutning åt vinnaren!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Mer leksaker i tävlingspotten!

  1. Halvfinsk

    Jag tänker lätt ställa upp i tävlingen! Har redan funderat ut hur bilden ska tas och så… 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!