Medelhavssex

Strandhångel är något jag alltid tyckt sett så sexigt ut. Ni vet när det ligger två personer och tokhånglar med blött, stripigt hår och sandkorn som fastnat på ben och armar och ja… Det ser bara så hett ut!
Jag kan nu konstatera att strandhångel är hett så länge man står upp.
Likaså med sex på klippor. Stå upp.

Den här veckan har jag hånglat mycket. Jag har haft sex några gånger (per dag vissa dagar) så det klassas väl kanske som ”mycket” det med. Ställen som;
– säng
– strand
– pool
– klippa
– klubb
– m.fl.

har också förekommit.

Sex i vatten var ingen höjdare enligt mig. Visst var det en sexig känsla att vem som helst kunde begripa vad vi sysslade med, men annars gillade jag inte att det kom in klorvatten i fittan som kändes blaskigt under själva knullet. Det kliade just för stunden, så det sexet avslutades inte på ett lyckligt sätt.

Allt ni har hört om sand överallt vid strandhångel/-sex, är förmodligen sant. Fy fan rent ut sagt. Sand i fittan, under förhuden och i rumpan, hur sexigt låter det? Då snackar vi ändå en folktom strand en varm kväll, så vi stod PÅ knä PÅ en filt, och ändå lyckas jag få sand i fittan…?

Medelhavsklippor kan orsaka onda rivmärken på knän och skinkor, så ta med en kudde eller stå upp. En dubbelvikt filt hjälper inte bra vid lite hårdare knull. Mina knän var röda i två dagar.

Klubbsex har alla, join the group! Se upp för att känna tre eller fler händer på kroppen dock. (När jag vet att min man håller runt min midja med ena armen, och smeker min fitta med den andra, är det obehagligt att plötsligt känna hur någon nyper min ena bröstvårta och trycker min haka i riktning taket… Dock behövdes endast en blick för att han slutade.)

Ha inte sex på en toalett i ett land där man inte får spola ner pappret i toaletten. Risken är stor att ägaren har glömt byta påsen just den dagen…

Sängarna på hotellen kan jag dock rekommendera starkt. Knarrar inte, slår inte emot några väggar, och madrasserna är utrustade med mycket härlig fjädring.
Låt inte det här skrämma er från att ha sex runt medelhavet. Tänk bara en extra gång innan!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Medelhavssex

Skriv en kommentar!