Man vet aldrig var det slutar

Jag pratar ofta om sex. Med mamma, vännerna, min terapeut, bekanta, vänners vänner, random människor ute på klubbar, osv, osv…

Anledningen till varför jag gör det är för att sex aldrig kan bli uttjatat i mina öron. Jag tycker sexprat är spännande, intressant och jäkligt kul, i alla dess former. Det är helt enkelt därför det är så roligt att prata om sex, för alla berörs av det på något sätt, oavsett om du haft sex eller inte, vare sig du gillar det eller ej. Alla har alltid en åsikt kring ämnet sex, och det är väldigt få ämnen som lockar så mycket olika människor till funderingar och diskussioner.

Möter jag en vän en dag, om så bara i tre minuter, hinner vi ALLTID nämna något som har med sex att göra minst en gång. Det kan vara allt från att säga: ”Du måste bara höra vad jag gjorde i helgen, du vet Tom…”, till att säga ”Fy fan vad kåt jag är!”. Eller varför inte något så enkelt som: ”Kolla vilka fina trosor jag köpt”. Allt kan kopplas till sex, och det är det jag älskar!

Min mamma och jag har en väldigt öppen relation till varandra, och nyligen fick jag en bok av henne, som skulle se till att jag inte går miste om vad hon missat under första delen av sitt sexuella liv, nämligen ”Orgasmboken”. Den här boken har fört med sig många samtal om vad som låter skönt, ser konstigt ut, vad man tror stämmer eller inte, och ifall något skall skrivas till längst bak i bokpärmen, tips och idéer, med mera.

Min terapeut hjälper mig bearbeta min något negativa syn på sex (och samlevnad över huvud taget för den delen). Även den här sortens sexprat anser jag vara väldigt intressant, även om jag tycker att det är väldigt jobbigt många gånger.

Vänner diskuterar och ältar jag det mesta med, där av blir det väldigt mycket sexprat i och med att det inte bara är jag som behöver lätta mitt hjärta och ta upp funderingar som rör just sex.

De människor som jag faktiskt helst pratar sex med, är ändå de som jag inte känner.
Jag träffar aldrig mer intressanta människor som när jag går ut själv för att vänta på min närmsta killkompis som jobbar som bartender, ett par timmar innan de stänger.

Jag lägger ner samma tid som när jag går ut med tjejerna innan jag går dit för att smutta på samma drink i två-tre timmar på samma stol och pratar med MASSOR av olika människor, och ämnet blir nästan alltid sex.

Den roligaste ”sorten”, om jag nu vågar använda det uttrycket, är de som är lite salongsberusade, lite smått fyllekåta och gärna tjejer. Då har jag funnit nattens fullträff! Varför jag vill ha dem just så är för att du aldrig hittar ärligare människor.

Går du ut på krogen själv någon gång, och söker något genuint, ärligt samtal, om vad som helst egentligen, kan jag varmt rekommendera just den ”sorten”. Värt flera försök!

I vilket fall som helst så har jag aldrig varit ärligare med vad jag gillar/tänder på, och att jag faktiskt tycker det ser läskigt ut med 69:an, och att jag har extrem fobi för fötter, speciellt vad det gäller sex, och att jag har testat analsex efter att jag frågat om han inte kunde tänka sig att knulla mig i rumpan, och att han faktiskt tvekade länge innan jag fick komma endast utav anal stimulering.
Jag vet inte varför det känns lättare att säga sådant till någon man inte känner egentligen. Kanske beror det på att trots att jag inte tror det själv, finns det förmodligen en liten spärr även i mitt huvud att det faktiskt måste finnas något som heter ”normalt”, och det kanske skulle kunna tänkas innebära att det inte gäller mina funderingar? Är det så att alla människor tänder på eller avskyr saker inom sex som man inte riktigt vågar prata med vem som helst om, eller finns det några få personer som står för precis ALLT, utan undantag, de gillar?

Jag skulle vilja träffa en sådan person, som inte lever dubbelliv på något sätt, en sådan person som har sagt rakt ut till sina vänner att de är rädda för kukar/fittor, att det tycker hår är jätteporrigt, att en hand i rumpan är det skönaste som finns eller att rivjärnet är den bäste klitorisstimulatorn. Eller varför inte en sådan enkel sak som att de älskar sex och vill knulla fyra gånger om dagen…?

Finns du där ute, lämna din mejladress så lovar jag att höra av mig.
Det här är en av anledningarna till varför jag så ofta telechattar. Jag är helt anonym och kan vara hur ärlig jag vill, jag kan testa mina egna gränser, prova samtalsriktningar jag annars aldrig skulle prova, fråga brutalare frågor och kräva mer action!

Funderar på att träffa en kille därigenom vart efter om jag hittar någon bra, för jag vet inte hur många gånger jag legat där, med en dildo i fittan, fingrarna på klittan och stönat i luren och kommit så att jag skakar, av saker jag aldrig skulle berätta för mina vänner.

Nu kom jag kanske ifrån ämnet, men det är det jag gillar med sexprat…

Man börjar på ett ställe och slutar på ett annat.
Precis min melodi…

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Man vet aldrig var det slutar

 1. ND

  Jag uppfyller alla dina krav och det vore underbart intressant att hänge sig åt lite sådana diskussioner. Skulle vara intressant att höra dina osminkade åsikter/erfarenheter utan blogg/show elementet.

  Men finns det nåt sätt att lämna ifrån mig email addressen utan att behöva posta den så att hela internet kan se?

  Svara
 2. klumpesnusk

  ND: Du skrev in din adress i fältet för epost när du skrev din kommentar. Jag ser den i admin-panelen, men den är osynlig för nätet i stort. Så bör även Phia se den, så om du skrev in din riktiga adress där så är det lugnt 🙂

  Svara
 3. Claes

  Tur att man inte vet hur det slutar! Då hade spänningen aldrig kunna byggas upp två personer emellan som det blir när det gäller sex. Är jag ute på en krog och träffar en tjusig och trevlig singel där, samt satsar på att kunna få ha sex med henne. Visste jag redan från början att hon skulle säga ja så är det, hmm…lite tråkigt. Själv föredrar jag nyktra kvinnor som vet vad dom vill och gör. Bara att man talar om för varandra hur man vill bli tillfredsställd är en sak som kan ge betydligt mer än vad folk tror. Då har man lyckats komma genom halva förspelet…

  Svara
 4. Angyl

  Kan väl bara instämma med att man i en anonym chat kan vara mycket mer ohämmad än man är med sina vänner eller till och med sin partner.

  Grejjen är väl den att man inte har någon relation att förlora om man berättar för sin anonyma chatkompis att man gillar hundkukar i ändan eller vad annat det kan tänkas vara. Med sina vänner däremot så kan det ju vara så att en del tycker det skulle låta ballt men att andra skull tycka att man är ett perverst missfoster. Jag tror iofs att man själv överskattar den faran men att det man känner gör att man avstår från att blotta sig, även vad det gäller mindre extrema saker.

  Personligen skulle jag nog ta illa vid mig om någon av mina vänner avslöjade att han/hon var pedofil eller zoofil, men annars skulle jag nog åtminstone med visst intresse kunna diskutera det mesta!

  Svara
 5. Får du veta om du mailar mig :)

  Jag tänder på könshår, finns nog inget sexigre än det. Tycker det är mer kvinnligt med lite hår där nere.

  Känslan att smeka en håriga fitta är också väääldigt upphetsande! 🙂

  Svara
 6. Får du veta om du mailar mig :)

  Det kan du ge dig fan på! Läängtar som fasen 🙂

  PS. Jag ska nog vara med i den tävlingen 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!