MAN goes KRÄK

Gott folk, jag har varit mycket dålig på att uppdatera er om läget hos mig. Jag är en nybliven, ganska glad singel.
Det visade sig att denna ”man” i själva verket var en mus, om inte bara ett kräk rent ut sagt. Han var en vän till en väns vän och visste tydligen om att jag var oskuld och att jag var svår och bla, bla, bla, så han ville bara ”spräcka” mig, som han så fint uttryckte det. Om man ska tro honom d.v.s.…
Om så var fallet… Grattis. You made it. Knulla fick du ju i alla fall…

Midsommarafton spenderades på en väns båt med långbord och hela kittet, svenska flaggan var hissad och humören var på topp. Mitt åkte dock i botten när jag gick iland för att kissa och jag ser kräket sätta på någon tjej som såg lite ut som Abba-Agneta i miniatyr.

Efter sjukt många tråkiga dagar sen han blev irriterad på porrincidenten blev jag inte ett dugg förvånad om än ganska ledsen. Men det var väl för att jag trodde jag var kär antar jag.
Jag avbröt dem tydligen och han var snabbt på fötter och skulle prata med mig, och ja… Jag tror att det finns några som känner igen sig?
Dock var det ju ingenting jag ville höra, så han åkte bara därifrån istället så slapp jag honom helt och hållet.
Senare på kvällen när jag var rejält midsommarberusad och en aning nere, fann jag en väldigt charmig pojke i min egen ålder som var bra på att muntra upp mig.

Den pojken var den enda som hade sex med mig den dagen, och dagen efter var det någon annan. Två stycken t.o.m., vid olika tillfällen och det var båda väldigt trevliga fem minuter…

Jag tänkte bara dra en kort sammanfattning, samt bakgrund till varför, innan jag ger mig in i en diskussion som jag tror att alla har väldigt delade åsikter om…

Mer om det lite senare…

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “MAN goes KRÄK

 1. Angyl

  Alltid trist med kräk – men det tycks ju som du kan växa med erfarenheten – och det är ju huvudsaken.

  Ser fram emot diskussionen … 🙂

  Kram

  Svara
 2. Amanda

  Jag tycker du verkade vara en väldigt lovande bloggerska till en början. Men du dalar i mina ögon. Känns väldigt tonåring söker uppmärksamhet nu…
  Men det ska för den saken tilläggas att jag lider med dig för att du råkade ut för ett sånt svin, det är väldigt oturligt. Men bli inte en klyscha för det.

  Svara
 3. Juliette

  Som den morsa jag är kunde jag talat om det för dig redan när du började skriva om honom. Men det hade ju inte varit nån idé, man gör det man gör och så småningom lär man sig skilja det goda från det onda. Kanske.

  Svara
 4. BA

  ja vad ska man säga, kräk låter det helt klart som och inte kul att råka ut för, speciellt inte oärliga sådan… bättre med ärliga så man har ett val själv….

  Men kul för dig att du fick dig några fem minuters som förhoppningsvis gav något för dig, för det är det viktigaste trots allt.

  kram
  BA

  Svara

Skriv en kommentar!