Jag har tankar

När jag säger att jag inte har några tankar att skriva om är det på sätt och vis en lögn. Problemet är bara att tankarna i mitt huvud är som en flock med småfåglar. Varje tanke flyger runt utan att man kan greppa den, och i mängden med andra liknande tankar försvinner den individuella tanken.

Jag tänker på massor med saker.

Jag tänker på hur mycket jag gillar buskar, och på hur innerligt less jag är på Barbie-idealet i porr. Inatt laddade jag hem en hel bunt med porr. Nu för en stund sen slängde jag alla filmerna efter att ha snabbspolat igenom dem och bara blivit irriterad på alla plastiga brudar med fejktuttar och Barbie-kön som fejkstönar sig igenom akterna. Varenda en av filmerna, rakt ner i runda arkivet. Totalt slöseri med tid att ens bry sig.

Buskar. Jag blir glad varje gång jag ser en bild på en orakad fitta nu. Det känns som en skön motvikt, en återgång till nånting mer äkta.

Emellanåt när jag pratat med olika trevliga människor på MSN har det här med rakning av könet dykt upp, och ofta när samtalet glider in där brukar jag delge min åsikt att orakade kvinnor är sexiga. Då menar jag inte bara på fittan. Utan under armarna och på benen också. Visst, det låter lite som nåt ett naturbarn skulle säga, men jag känner att det är så. Vi har många mer eller mindre märkliga uppfattningar om vad som är kvinnligt. Allmänt anses att kvinnor ska vara hårlösa små alver. Jag kan inte påstå att jag direkt delar den uppfattningen längre, även om jag i mitt mer naiva förflutna gjorde det.

En kvinna som slutar bry sig om vad som är kvinnligt eller ej blir i mina ögon mer kvinnlig om hon slutar med allt sånt här. När hon slutar bry sig kommer självförtroendet fram. Hon är sig själv, rå och osminkad, istället för att försöka leva upp till någon annans definition av kvinnlighet. När hon slutar spela enligt någon annans spelregler blir hon ännu mer kvinnlig. När hon slutar bry sig om de trångsinta definitionerna av kvinnlighet som vi kollektivt skapar i vårat samhälle, då blir hon mer kvinnlig än någonsin tidigare. Då blir hon den gudinna hon innerst inne alltid varit.

Jag har ingen hårfetisch. Jag tänder inte på behåring. Att sluta raka sig som kvinna är en metod, ett medel, en väg. Det är ett verktyg för att släppa fram sin inre gudinna. Visst, jag älskar att smeka en luden fitta. Men håret i sig är inte det jag tänder på. Jag tänder på en kvinna som ser sig själv, som är sig själv utan filter och utan maskeringar.

Jag tänker på sommar. Idag är det lite svalare ute än det var igår. Igår kikade termometern ända upp till 27-28 grader. Jag hade alla fönster öppna, det blåste en varm bris genom min lägenhet från gavelfönstret och ut genom balkongdörren. Jag satt naken härinne nästan hela dagen. Enda undantaget var när jag motvilligt klädde på mig och gick en promenad. Motvilligt mot kläder, men trevligt att sträcka på benen. Hade det inte ansetts störande hade jag gått naken. Jag tänker mycket på att vara naken. Jag känner mig lite ensam. Jag har ingen här att vara naken med. Ingen att se, ingen att krama, ingen att röra vid. Jag vill ha någon här. Någon att vara nära med. Utanför dånar någon slav runt på en gräsklippare. Doften av nyklippt gräs är påtaglig även om jag bara har balkongdörren lite på glänt. Mina tankar glider över till hö, hö som har stått i en ladugård nånstans och torkat. Mina tankar för associationen vidare till sex, och sen tillbaka till att sakna någon.

Mina tankar glider över till alla saker jag borde göra idag, men är lite för deprimerad eller distraherad eller på annat vis ovillig att göra. Jag skjuter saker på morgondagen och får sedan dåligt samvete.

Tankarna flyger runt som småfåglar. Jag lyckades fånga dem tillräckligt länge för att krama det här inlägget ur dem. Det får mig lite gladare, att jag lyckades producera nåt även om min MSN ekar tomt och jag sneglar på högen med saker som borde ha gjorts istället.

Morgondagen får bli en dag av arbete.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Jag har tankar

 1. M

  Bra skrivet, bra tankar. Trots att jag gillar rakat.:) Fejkstön och att man ska se ut på ett visst sätt. Det är likadan myt och något vi skapar som massmedia sen hoppar på och utnyttjar. Kan vara tvärtom med. Liknande tankar, men ändå en bit ifrån tog jag upp för en stund sen.

  Svara
 2. Applebottom

  Adda mig på msn om du vill 🙂 Jag tycker om dina tankar kring vad som anses vara ”kvinnligt” nuförtiden. Om alla män vore som dig så skulle världen vara en bättre plats, med mindre tjejer som är deprimerade över hur dom ser ut.

  Puss!

  Svara

Skriv en kommentar!