Gamla jaktmarker

När man växer upp och bor hemma hör det ju till att man onanerar. Åtminstone när man är tonåring och har börjat utveckla sin sexualitet. Beroende på olika omständigheter så är det ju inte heller ovanligt att man sen i de övre tonåren börjar ha sex också, och då blir detta hemma i ens kammare.

Efter det blir man nån gång vuxen och flyttar hemifrån. Jag flyttade hemifrån när jag var 20, och har bara under en kort period (några månader) för ganska precis nio år sen bott där igen. I övrigt har jag bott i egen bostad de senaste 11 åren.

Men nåt som alltid känns lite konstigt när man kommer hem till sina föräldrar igen är att onanera under deras tak. För man hälsar ju alltid på sina föräldrar lite då och då. Jag har en bit till mina föräldrar, så besöken blir inte så ofta som jag hade önskat – men även då är man ju lite kåt och emellanåt vill man polera raketen. Men det känns alltid lite underligt att ligga där och gnugga morot.

Att ha sex under sina föräldrars tak är också en sån sak som känns lite konstigt. Inte för att det är äckligt eller så – jag har haft sex med mitt ex i mina föräldrars säng och det var trevligt. Men ändå har man den där svaga, lite underliga känslan i huvudet. Inte att man gör nåt förbjudet heller. Jag vet att mina föräldrar inte bryr sig och inte sätter högre värde på en säng än att det är en säng.

Men ändå… när man flugit iväg och sen tillfälligt flyger hem igen så blir det lite konstigt att onanera eller ha sex, trots att man gjorde det helt obehindrat när man bodde där. Varför är det så? Är det här nåt som bara drabbar mig?

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Gamla jaktmarker

 1. Sandra

  Jag tycker nog det var samma när jag bodde hemma hos päronen som när jag inte gjorde det. Nu bor jag där igen och har aldrig sex här hemma, men det beror snarare på andra omständigheter än att det är just hos mamma och pappa.

  Svara
 2. M

  Känns nog som så att man vill vara i sin boning, och inte hos sin mor och far. Skillnad när man var ung, och bodde där. Fast man kommer hem, så är man inte hemma. Man hälsar på dom man älskar. För mig skulle det vara en konstig känsla att ha sex hemma hos dom nu i vuxen ålder. Men när man bodde hemma var det annorlunda. Men en onanistund har allt hänt flera gånger.:)

  Svara
 3. Norrländska(fd M)

  Jag har haft sex i massor i mina pärons hus och till och med i deras säng, har aldrig haft nån skum känsla kring det. Inte ens när jag snodde deras massageapparat för lite skön onani. 😛 Men jag är ju lite kontsig också 😉

  Anyhow, jag tycker att du borde skaffa en typ gästbok eller göra en sida där man kan kommentera om saker som inte har med specifika inlägg att göra. Har saknat det flera gånger faktiskt. Bara ett litet tips från min sida 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!