Det berömda x:et

Jag tände något oerhört på bilder där det låg en tjej fastbunden på en säng, och inte kunde göra något annat än att ta emot vad hon erbjöds.
Jag skulle gärna vara i hennes situation…

Tänk om jag skulle be min vän att binda mig sådär…Som ett X. Helt naken, blottad för hans kåthet.
Jag vill känna hans varma andedräkt mot min hud, känna hur han kysser min kropp. Sakta, sakta, tills jag riktigt ryser av välbehag. Då min hud knottras av kåta pirr… Jag vill känna honom nära, nära, men ändå distanserad.

Jag vill vara huvudattraktionen i hans spel, en punkt att fokusera på, under lång tid. Jag vill att han ska egga mig till bristningsgränsen. Att han ska använda mig för sin egen njutning. Driva mig till vansinne. Jag vill rinna av kåtsaft innan han sakta trycker kuken i min fitta. Jag vill höra när han knullar mig, sakta… Jag vill be om att få komma runt hans kuk, jag vill att han ska bestämma när min orgasm får komma.
Jag är galet kåt, och vill bli så mycket kåtare.

Jag vill känna honom överallt, i mig, på mig, runt mig, jag vill vara hans. Jag vill att han ska komma i mig, jag vill känna honom så nära…

Jag vill att han låter mig slicka hans kuk ren från hans sperma, innan han låter mig komma. Jag vill att han ska driva mig till vansinne. Jag vill att han ska älska mig.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Det berömda x:et

 1. M

  Krysset skrev jag om för ett tag sen om på bloggen. Då jag hade samma känsla som du att leka, beröra, vidröra så.:)

  Svara
 2. Caroline

  Fan så fint skrivit, de är ju så man vill ha de och sen, vill man att han ska älska en.
  Lovely
  Keep it going!

  Svara

Skriv en kommentar!