Den nakna sommaren

Var tog sommaren vägen egentligen? Jag sitter här och småhuttrar nästan. När jag tittar till vänster ut genom fönstret är det grått och det vräker ner regn. Termometern visar på omkring 13 grader. Det känns mer som Oktober eller November än halvvägs in i Juni.

Det känns så kallt och trist att jag funderar på att ta på mig kläder (ja, kläder! på mig!) och koka en kopp té. Känner mig så less och trött på det här usla vädret, och undrar vad jag ska göra till helgen. Om vädret fortsätter hålla den här trenden blir det inte mycket till midsommar, då tror jag hellre jag stannar hemma och plöjer film i min varma soffa än står i nån kylslagen och dyngsur trädgård nånstans och försöker låtsas som om det inte gör nåt. Nu skramlas det ju dessutom med sablar och hotas med vild strejk från Systembolaget, så i värsta fall blir det dessutom inget dricka till midsommar-festen.

Jag vill ha det som den här bilden. Jag hittade den tidigare idag, och den var så skön och somrig på nåt lite absurt vis. Jag fick känslan av att de precis grälat och nu bestämde sig för att läka såren. En fin bild. Varm. Jag behöver värme.

f999137859e22ce3ba330c46cdcb0ef1
(Klicka för större, originalet finns här)

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Den nakna sommaren

Skriv en kommentar!