Dagens bilder

Hittade tre fina bilder idag, som jag gärna vill dela med mig. Från vänster till höger:

1. Även om det är en naken tjej så var det hennes ansikte som fångade min uppmärksamhet. Hon ser självsäker ut, men på nåt sätt ändå lite frågande.

2. Bilder på det manliga könsorganet är ovanliga här, men den här gillade jag. En mans kuk är hans bästa vän, och greppet här tyckte jag om. Det känns både som att han skakar hand med en gammal vän samtidigt som han är dominant mot sin egen kuk.

3. Utlösning och orgasm. Jag älskar ordet utlösning, jag känner alltid att det på nåt vis handlar om mer än att bara spruta. En manlig orgasm är både att fysiskt spruta, men också att på nåt sätt pånyttfödas. Ni vet den där munsköljsreklamen som innehåller olika explosioner? En manlig orgasm är en sån – både i kuken och i huvudet.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Dagens bilder

  1. Sheila

    Svar till Klumpe: Men vad är då romantik, för dig? Du som kan erkänna att du tänker på det och vill ha det(?)..?

    Svara
  2. Claes

    Bild 3 är läcker. Någon läcker kan man säga 🙂 Den fittan behöver slickas ren med känsla och kärlek.

    Svara

Skriv en kommentar!