5 reaktion på “Dagens bild (090605)

 1. Mia

  Åh… Älskar att ligga med huvudet på hans lår och bara lätt, lätt smeka kuken med fingertoppar och läppar. Inget sexuellt, nödvändigtvis, utan för att huden där är så underbart mjuk och len och jag kan inte sluta röra vid den.

  Svara
 2. Sheila

  En riktigt fin bild, jag har tänkt lite på det att alldeles för många inlägg på många bloggar ägnas åt kvinnors könsorgan och tuttar. Skrivs bloggar i största del för män? Kan man tolka det så? Även jag skriver nog lite så tyvärr, men snoppar är ett alldeles för sällan omnämnt (men underbart) ämne som jag snart tänkte dyka ner i själv. Tack för inspirationen. 🙂

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Sheila: Ja, jag har lite funderat på det också. Jag kan mest bara säga att för min del beror det på att jag är kille, och därför är mest intresserad av just bröst och fittor. Men en vacker bild är en vacker bild, oavsett könet egentligen.

  Ser fram emot att läsa om dina tankar kring det manliga könsorganet, och se bilder om du har såna 🙂

  Svara
 4. Bella

  Grymt härlig bild. Den påminner lite om min pojkväns snopp, och den här bilden verkar spegla mina känslor för den. Jag älskar att bara ligga och pilla, mysa och hålla i den. <3 Underbart.

  Svara

Skriv en kommentar!