Back on track

Nu har lite mer än en vecka förflutit och jag är tillbaka i Sverige. Utlandet må vara vackert, men det är alltid lika skönt att komma hem. Det där med skönhetsfaktor är en högst relevant fråga, då vi alla vet vad som inträffade precis innan min lilla utlandsvisit. Jag hade ”regelrätt” sex, och förlorade (låter så himla skumt/töntigt, men men…) den ofta nämnda oskulden.

Mina tankar kring ett riktigt knull har varit väldigt varierande och ofta lett mig fram till samma fråga; Kommer jag kunna njuta av en kuk så som jag njuter av fingrar, stavar, mun och tunga?
Svaret blev väldigt enkelt.
– JA.

Den här mannen är min gud. Han hjälpte mig att ganska fort kunna skratta åt mina tvivel och oroliga funderingar angående kukar, och visade mig att det var helt ofarligt, och fullkomligt underbart!
Vi skulle äta frukost hemma hos honom. Då han var ledig inträffade detta mer vid tiden brunch, dvs. närmare elva. Jag hade stekt pannkakor, hur klyschigt det än låter, och hade dukat upp i hans enormt stora, lagom mjuka säng. Om jag får säga det själv är jag bättre på pannkakor än att koka pasta, och pasta kokar jag alldeles lagom. Jag antar att det var det som fick igång honom. En sexig trosa och en utav hans t-shirts samt mina gudomliga pannkakor.

När han hade ätit till belåtenhet, droppade han smält glass på mina lår. Kontrasten varm hud mot kall glass orsakade ilningar och pirr i min fitta. Jag höll min tallrik i ett järngrepp för att inte tappa den när han började lirka av mig trosorna, vilket blev ganska bökigt i en säng med täcken och glass på mina lår. Han började i fel ändå, men det gick bra ändå.
Han fick av mig trosorna och ställde brickan och min tallrik på golvet innan han drog ner mig liggandes på rygg med benen brett särade. Det var andra gången han slickade mig, och det märks tydligt att han uppmärksammat vad jag berättat att jag gillar tidigare gång. Ganska snart kom jag i en skön orgasm, och jag trodde faktiskt det var slut där, då han inte velat ha något tillbaka tidigare gång heller. Men icke då.

Han la sig på mig, drog upp min tröja över brösten och kysste mina bröstvårtor. Reflexmässigt letar sig mina händer in i hans hår och jag för honom upp mot mig för att ta del av hans underbara mjuka kyssar. Han kysser dock väldigt annorlunda den här förmiddagen, och jag känner tydligt hur hans kuk trycker mot mitt ena lår. Han kysser lika underbart, om än mycket hungrigare.

Han ställer sig på knä och lägger min hand på hans kuk utanpå boxershortsen, och jag börjar smeka lite lätt under tiden han drar av sig sin t-shirt. Han ber mig runka honom. Med nöje, tänker jag för mig själv, som inte ens sätt hans kuk tidigare. Han får av sig även boxershortsen, och jag kan ju nämna att jag är väldigt nöjd. Inte jättestor och absolut inte liten. Grov och ådrig, och fullt funktionsduglig. Vi byter plats och jag runkar honom ett kort tag innan han ber mig att lägga mig ner igen.
– Jag vill knulla dig, viskar han hest i mitt öra.

Panik och entusiasm blandas inom mig, men på grund av hur kåt jag var så tog den känslan liksom överhand.
– Jag vill att du knullar mig…
Jag kan knappt tro att jag sa så, men det gjorde jag i alla fall, och jag ångrar mig absolut inte!
Känslan jag fick av att en hård kuk trängde sig in i mina våta fitta var härlig. Lent, vått och otroligt skönt på samma gång. Jag kände hur han sakta rörde sig i mig, in och ut, in och ut, och jag hörde mig själv stöna mer gnyende än någonsin. Allt eftersom knullade han mig fortare, och jag stönade allt högre och högre.
Han drog sig ur precis innan han kom och sprutade en stor sats på min mage, och kort därefter kom jag en andra gång med hjälp av hans fingrar på fittan samtidigt som han kysste mig intensivt. Det är en konst att knulla, och jag lär mig mer och mer för varje gång.

Det är roligt att träna!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Back on track

  1. M

    Det låter ju helt, jävla fantastiskt! 🙂 Jag är glad för din skull. Det låter som en prefekt första gång. Jag ser verkligen fram emot att läsa fler av dina inlägg. Ha det bra!

    Svara

Skriv en kommentar!