Tårfyllt farväl

Jahapp, så var vi tillslut här kära läsare.
Min tid på Klumpesnusk har kommit till sin ände.
Det har varit otroligt givande och jag har verkligen trivts som den berömda fisken i vattnet.
Min roll som Sheila är för alltid en del av mig, som att den delen nu har fått ett namn och en egen identitet. Utan att dra paraleller till någon sorts schitzofreni såklart.
Jag har loggat in och kikat varje dag, precis som innan visserligen, men med den skillnaden att jag varit del av det som görs och sägs här. Jag har varit en del (om än en liten del) av Klumpesnusk.se och det har varit en känsla jag absolut har kunnat vara tillfreds med.

Varför då sluta om det varit så viktigt för mig?
För att jag inte riktigt tror på idén med ännu en skribent här på sidan, det är lika bra att vara ärlig på en gång tror jag. Att ha gäst-skribenter har varit jättekul. Ny input då och då är bara härligt att få.
Jag hade själv inte velat sitta och scrolla mellan så många inlägg för att hitta där jag var sist och det är rörigt redan nu med bara två, vem som skrivit vad och att hinna med om man inte läser dagligen. Vilket iallafall min vardagliga situation inte alltid tillåter att jag gör om det inte är min sida.
Jag är medveten om att jag verkar vara lite av en martyr och jag har en stor fallenhet att vara det ibland. Men för att undvika mer röra och ge skribenten den chans som Klumpe givit redan är det ändå bäst så, det är trots allt han som bestämmer och det är även hans sida.

Det stod i Bibeln tror jag att ”när två kvinnor stod och slet i barnet som de båda kallade sitt, sa jesus jag delar barnet så får ni hälften var, nej skrek den ena kvinnan hon får barnet”
Nu är inte jag religiös, men jag tror på att använda den taktiken ibland. Inte för att jag på något sätt skulle ha rätt till sidan utan istället för att ni läsare ska ha en bra sida att läsa på.

Så jag stiger ner och lämnar plats för denna nya skribent och önskar henne lika mycket roliga stunder som jag haft och lika mycket bekräftelse som jag fått genom att vara del av detta.

Jag tackar er och jag tackar Klumpe för att jag fått vara med och ”leka” ett tag.

Nu väntar nya tider..
Jag kommer att finnas på min egen sida framöver.
Ni är hjärtligt välkomna att lägga till också den sidan i er ”bloggroll” och jag hoppas ni kommer finna mina inlägg lika givande där som de varit här.

I will miss this..

Nyp i skjärten. //Sheila

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Tårfyllt farväl

  1. Norrländska(fd M)

    Trist att du slutar här men jag förstår dig absolut. Hade gjort det samma i din situation. Kommer att följa dig lika troget som jag gjort här.
    Kram påre!

    Svara

Skriv en kommentar!