Svälja eller inte svälja?

Jag läste, och svarade, på Annas kommentar om vår header.

Anna skriver:
Bilden här uppe är riktigt äcklig i mina ögon. Jag tycker att sperma är skitäckligt. Både försats och sperma smakar så vidrigt att jag måste hålla tillbaka en spya om jag ens försöker ta det i munnen. Känslan av varm slemmig sperma i munnen är för mig lika hemskt som om det vore någon annans snor jag skulle svälja. Tro nu inte att jag är manshatare på något sätt. Jag älskar sex och kan verkligen ge mig hän med den underbara mannen jag har i mitt liv. Det händer att jag suger honom men först efter att han varit inne i mig och all “kuksmak” är borta.

Överallt framställs det som att alla kvinnor älskar att svälja. Är det verkligen så? Jag är snart fyrtio år och har alltid känt som jag gör. Är det mig det är fel på?

Jag svarar:

Anna: Jag var tvungen att svara jag också..
Jag var precis som du, sperma var för mig något vidrigt och jag fick tvinga mig till att svälja eller ens ta det i munnen de få gånger jag gjort det förut.
Men så träffade jag min sambo och ville i ett busigt ögonblick ge det en chans till och det var inte alls samma sak med honom. Han smakar ju inte solsken och rosor precis, men det gör ju inte sperma rent överlag heller. Däremot tar jag gärna hans sats i munnen och överraskar ibland med en avsugning som leder till det, medan vi ser film. Så avskyn beror helt på vems sats man tar, hur den smakar och luktar är individuellt.
Dock kan konsistensen vara lite upprörande för vissa och det går ju inte göra mycket åt.

Det blev fler kommentarer än så i ämnet och ”lilla” jag blev nyfiken och ville titta mer på ämnet, såklart.

Det som sägs överlag på vårt underbara nät är att man ska äta exotiska frukter, ananas och mango till exempel.
Även päron, ananas och selleri sägs ge en angenäm smak. Någon lustigkurre hävdade att hans flickvän hade tyckt sperman blev söt och god efter att han druckit Fanta red berries.

Allas vår Fråga Olle tipsar om just ananas och kanel. Även om jag inte riktigt ser hur kryddigheten i kanelen kan hjälpa smaken på traven direkt..

Det man absolut inte ska äta är främst sparris (mycket betoning på det) samt vitlök och chili.

För att få ökad sats sägs apelsin ge mer och för en mer krämig sats ska man tydligen äta mandel.
För detta finns inga vetenskapliga bevis dock och jag kan personligen inte heller finna någon märkbar skillnad på satserna beroende på vad min partner har ätit. Kanske har jag lite för bråttom med att svälja, så det inte märks? Det jag däremot har märkt är att vid samtliga gånger jag tagit satsen i munnen har det blivit en liten besk bismak vid svalget ungefär. Det är mycket svårt att förklara, men denna beskhet går inte bort genom att bara dricka vatten eller så utan det gäller att äta något. Som att ”krämen” satt sig i halsen på något konstigt sätt. Det smakar inte så illa så jag mår dåligt, det är mer obehagligt en stund.

cum-fiesta_2_2855_si

Vid sädestömning kommer det ut ca 3-5 ml sperma, ungefär en tesked, beroende på hur nyligt man haft en uttömning.

En artikel på aftonbladet säger:

Sperma har en tydlig metallisk smak och tydlig sälta. Sperman har en salthalt på 9mg per ml. Jag vet inte om det finns några vetenskapliga belägg för att mat/dryck/nikotin påverkar smaken, men många kvinnor vittnar om att rikligt med vatten gör att sperman smakar fräschare. Drick vatten, det mår din kropp och din snopp bra av.

Jag kan absolut hålla med om att vatten mår både kroppen och snoppen bra av så det kan jag rekommendera.
Men att öka mängd eller konsistens med livsmedel låter för mig lite tveksamt. Om man är upphetsad under en längre tid bildas det dock mer vätska och mänden sats kan öka på så sätt, även trycket på själva utlösningen.
Smaken kan jag tänka mig att den påverkas av det man stoppar i sig, även om man röker eller dricker alkohol. Även om jag som sagt inte lagt märke till det själv.
Det finns heller inga belägg för att smaken är godare om mannen i fråga luktar gott. Många kvinnor vittnar om dålig lukt (vilket enligt min partner och min fotograf kan hänvisas till att mannen duschar för mycket/ofta samt huruvida han torkar sig ordentligt i skrevet efter det) men en godare smak och vice versa.

De som haft nöjet att umgås med mig på en mer vågrät nivå är fullt införstådda med att jag älskar att suga kuk. Jag gör nästan hellre det än blir slickad, oavsett jag är dominant, undergiven eller bara jag till vardags. Att suga och sedan bli penetrerad är himmelriket för mig. Därför uppskattar jag en man som luktar gott och då jag inte heller är emot att ta satsen i munnen (ibland kan jag till och med be om det) får sperman gärna inte vara för bitter, så efter detta kommer min partner bli vägrad sparris och jag ser ingen anledning till varför inte ett experiment ska startas för att se om livsmedel påverkar i den utsträckning som påstås.. Dax att suga kuk med andra ord.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Svälja eller inte svälja?

 1. M

  Först och främst, tack för ett jävligt vettigt och intressant inlägg. 🙂

  Smaken är ju som baken, och är det något man inte tycker om så är det bara att låta bli. Sen är det så att en del människor har behovet(?) att påpeka och last fram sina åsikter, även fast det inte gör vare sig till eller från.

  Själv är jag som du; jag älskar att ge oralsex och att svälja, mer än jag gillar att få. Jag tycker så mycket om det att sugandet i sig nästan får mig att komma. 🙂

  Men visst, sperma smakar inte jordgubbar och ibland (beroende på person) så är smaken kraftigare och ”mindre” god s.a.s. Kan man filtrera den lite med hjälp av vatten och div. föda så är det ju ett plus. 😉 Man får testa helt enkelt.

  Och tack än en gång för bra inlägg!

  Svara
 2. Mia

  Dags att säga min mening också.
  Spermasmaken är väl sådär men inget jag slutar suga av killar för. Däremot konsistensen, den är avskyvärd! Det är den som får mig att snabbt tvinga ner sperman för halsen dom gånger jag sväljer. Även för mig är headern rätt så obehaglig, slemmiga saker är äckliga saker. Det där med eftersmak i svalget håller jag också med om. Huruvida mat gör smaken olika vet jag inte eftersom det för det mesta smakar sperma, ytterst sällan smakar det vidrigt.

  Svara
 3. Louise

  Jag vågade mig på att svälja sperma en gång, det var med mitt ex. Jag är totalt avskräckt nu. Jag vet inte vad han ätit/druckit. Gift kanske? Det var ingen besk smak i svalget här inte. Det brände hela vägen ner i halsen. Det bara brände och brände, hela vägen. Det var en av de värsta saker jag vart med om. Jag vet inte om jag någonsin kommer våga testa det där igen.

  Svara
 4. sheila Inläggsförfattare

  Louise: Det låter mycket underligt. Att det kan lämna en bismak efter sig hela vägen ner (som det känns) är en sak, samt detta med konsistensen. Men att det bränner? Det var nytt. Min partner säger att det kan bero på kryddstark mat, men det vet jag inte om man vågar tro på..
  Jag rekommenderar att du provar igen, det kommer med största sannorlikhet inte att bränna igen. 🙂

  Svara
 5. Louise

  Får väl prova någon gång igen då kanske. Haha. Jo, mitt ex åt rätt mycket kryddstark mat så det kanske stämmer då. Ingen aning ^^

  Svara
 6. Carl

  Jag finner hela tråden mycket märklig. Är bisexuell och har haft tillräckligt många sexkontakter med såväl tjejer som killar så jag anser mig ha en bra bild av hur det hela ligger till. Att suga av och svälja handlar mycket om teknik; om satsen hamnar långt ut på tungan / vid läpparna så smakar det mer än om man tar satsen djupt ner i svaöget / halsen. Smaken varierar, likaså konsistensen, och upplvelsen av smak och konsistens är i hög grad subjektiv. I jämförelse med kvinnors sekret från underlivet så smakar sperma bättre. Mängden sperma är mindre (3 – 7 ml) än kvinnors slidsekret, och med rätt teknik så kan det vara oerhört upphetsande att få svälja. De som uttalar sig negativt om att svälja sperma har helt enkelt alltför begränsade erfarenheter.

  Svara

Skriv en kommentar!