Sommartävling: Bästa Busken

090901: Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Buske nummer 2 som tog hem flest röster!

090809: Tävlingen är nu stängd för nya deltagare. Omröstningen pågår fram till den 31a Augusti. Ni hittar alla nio deltagarna här, rösta på din favorit!

Trumvirvel! Efter en hel del klurande på vad som ska tävlas om kom jag fram till att jag tänker locka er att tävla om den Bästa Busken!

Jag försökte komma på en lite unik vinkel, och den är helt enkelt att ni skickar in en bild på eran buske. That’s right. Pojkar och flickor, om ni inte redan har en – odla en stor fin buske och vinn fina priser!

hairypussies

Så här går det till:

1. Ta en fin bild på din buske. Se till att det finns med en lapp där det står ”Klumpesnusk.se” för att försöka undvika fusk.
2. Maila in den till mig. ***
3. Ta det lugnt fram till det blir omröstning!
4. Om din buske vinner omröstningen, invänta priser.

*** Om du har en blogg, skriv ett inlägg, säg att du tävlar och länka till det här inlägget.

Det här är en sommartävling, och den kommer att pågå fram till sista Augusti, närmare bestämt Måndag den 31a Augusti. Detta för att ni ska få tid att skicka in eran buske. Deadline för att skicka in din buske är den 8e Augusti. Detta betyder att om du vill vara med i omröstningen måste du skicka in bilden på din buske innan den 8e Augusti.

Det finns också några regler:

 • Den här tävlingen är öppen för båda könen. Det spelar alltså ingen roll om du är kille eller tjej, bara du är naturligt hårig.
 • Du får inte visa din bild någon annanstans innan eller under omröstningen. Det innebär omedelbar diskvalificering.
 • Deadline för inskickande av bilder är den 8e Augusti. Detta ger dig gott om tid att odla ut din buske om du inte redan har en.
 • Resultatet av omröstningen är slutgiltigt och inte öppet för diskussion.
 • Glöm inte bort att skriva i ditt mail att du vill delta i tävlingen, samt skriva ditt namn och skicka det från en mail-adress som du faktiskt använder.

Lägg märke till att jag säger ”priser” också. Jag bestämde mig att dels för att motivera er lite bättre men också eftersom det här är en tävling som pågår under lång tid så kommer jag att lägga alla leksaker jag får fram tills dess i en vinstpott.

I potten ingår för närvarande en Cream Cyber och en Yellow Dong (generöst sponsrade av Lustjakt). Intimera sponsrar också med en Swirl of Lust samt en förpackning med högkvalitativt glidmedel. Även Amore of Sweden sponsrar generöst med en Wild Trio och en förpackning Durex Play.

Ta tillfället i akt att vinna lite leksaker åt antingen dig själv eller som present åt någon annan. Det enda du behöver göra är att skicka in en bild på din buske och vinna omröstningen!

Det totala värdet på vinstpotten är för närvarande över 1100 kronor!

Lite om Cream Cyber:
creamcyber

Denna vibrator är gjord i hårdplast med ett överdrag i cyberskin, som har en skön hudkänsla. Då den kan användas med eller utan överdrag erbjuder den dig full valfrihet. Överdraget är ribbat för att ge dig extra stimulans och längst fram i toppen sitter en liten kittlande svans.

Överdraget kan även användas på manslem då det är mycket flexibelt. Då överdraget är lite tjockare blir inte mannen lika stimulerad och kan då hålla på längre medan kvinnan får ökad stimulans.

Vibrationerna i staven är kraftfulla och steglösa så att du får den stimulans du önskar.

Extra info:
Detta material innehåller inga ftalater, PVC eller latex, vilket gör den extra hudvänlig.

Tips:
Använd den kittlande svansen i toppen för att ge effektfull klitorisstimulans.

swirl_of_lust_l
Lite om Swirl of Lust

Swirl of Lust ger dig underbar stimulering av g-punkten tack vare sin böjda topp.
Staven är tillverkad av mjukt, böjbart jellymaterial.

Staven är utrustad med ergonomisk handkontroll – ett finger räcker för att reglera hastigheten till önskad styrka. Bra fart i vibratorn.

Lite om Wild Trio:
wild_trio

Det perfekta vibratorsetet för dig som gillar variation. Du får tre olika vibratorhuvuden att välja emellan – en elefant, en delfin och en fjäril.

Du byter huvud med ett enkelt handgrepp. De olika huvudena är tillverkade i jelly och lila till färgen. Den totala längden är ungefär 11 cm. Wild Trio är inte en sexleksak man tröttnar på i första taget, med sin mångsidighet har den alla förutsättningar att bli en trogen vän i alla situationer!

Lite om Yellow Dong:yellow_dong

Denna vibrator är gjord i jelly och har ett markerat ollon för att ge dig mer stimulans. Den har en rejäl utbuktning nertill, vilket gör den greppvänlig.

Vibrationerna är steglösa så att du får den stimulans du önskar. Du kan också använda den i duschen, då den är vattentät.

Särskilt lämplig för dig som
1. gillar vattenlekar
2. önskar en greppvänlig stav
3. föredrar steglösa vibrationer

Det här inlägget kommer alltid att vara uppdaterat med regler, vilka leksaker som ingår i vinstpotten och liknande. Har du frågor? Funderingar? Skriv en kommentar här nedan.

hairypussies

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Sommartävling: Bästa Busken

 1. Fuckaliciouz

  Nu har vi fått in alla tävlingsbidragen till Miss Boobie!
  Gå gärna in och kika på alla fina bröst och rösta på din favorit!

  fuckaliciouz.blogspot.com

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  En schysst buske är en fitta som är helt orakad eller på sin höjd ansad lite i kanterna för att få en jämn form. Sen vad som är en snygg buske är högst subjektivt och individuellt hos åskådaren 🙂

  Jag vill också poängtera att den här tävlingen är öppna för båda könen. Skicka in en bild på ditt orakade kön och delta. Ju fler deltagare desto roligare!

  Svara
 3. Mumin

  Raring du vet att jag gillar dig men erm… Ska det vara den 22a augusti eller den 8e?? DEt står nämligen båda i inlägget.. bara så man har lite koll på när man ska ha odlat busken :D. Dessutom… eftersom jag bor i finland spelar detta någon roll? Jag menar om man vinner och man måste skicka priser utomlands? Bara så man vet ;P (jag är nog inte den enda utlands svensken som läser detta)

  Kram

  Svara
 4. Mumin

  Ah förresten.. jag fattade det där med deadline nu *doh* (läste tre gånger..krävs visst om man är blondin).. Men min andra fråga gäller än.. 😀

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Haha, ingen fara. Lite förtydliganden då:

  1. Deadline för inskickande av bilder är den 8e Augusti, följt av två veckor med omröstning kring de inskickade bilderna. Den 22a Augusti avgörs vem som fått flest röster.

  2. Det är såvitt jag kan avgöra fritt fram att delta även om man bor i de nordiska grannländerna. Jag kan inte komma på nåt bra skäl till varför detta skulle vara ett problem egentligen, men jag ska fundera på det. Om inte annat meddelas är det fritt fram att delta även om man bor i Norge, Finland eller Danmark.

  Svara

Skriv en kommentar!