SMS-kontakt

Jag spinner vidare på den frustration jag kände för ett litet tag sedan. Dock i en helt annan form den här gången…

Jag skickade ett SMS förut, ett kort, enkelt och ärligt SMS till denna underbart charmiga man. ”Jag är kåt, vill ha dig”.

Efter det att jag onanerat i ren frustration tre gånger på två timmar, efter det att jag kommit hem från en natt på min sida i hans stora säng, la jag mig i ett hett bad för att onanera en gång till. Det känns lite löjligt, men jag tänker på honom och får ett oerhört begär av att smeka mig. Det pirrar i både fittan och magen, det är en härlig men lite underlig känsla.

När jag kliver upp ur badet ser jag att ett SMS är mottaget. ””Jag vet, har noterat dina vibbar. Dock vill jag ha dig så kåt att du ber om det…”

Jag känner hur jag blir kåt igen och ber honom lämna dörren olåst inatt.

Jag vet att jag ska åka till honom. Han gör mig så grymt kåt, men det jag verkligen vill är att känna de där mjuka läpparna mot mina igen, något längre än en vanlig puss. Lite intensivare, lite hårdare, lite längre. Jag vill det.
Jag behöver inte nödvändigtvis knulla, jag vill bara ha honom. Tätt, tätt intill. Andas mot hans hud, känna hans doft, se hans kropp och känna värmen från någon jag tycker om. Någon jag tror jag är lite förälskad i…
Samtidigt som jag inte känner någonting som talar emot att ha honom i mig, känna honom så nära som det går. Jag vill vara nära. Jag vill ha honom inatt.

Jag vill inte vänta mer, jag vill veta vad som väntar, jag vill vakna upp bredvid honom och känna mig tillfredställd. Jag vill bli mättad. Efter fyra orgasmer idag, vill jag nu känna att femte gången, då blev jag nöjd.
Hjälp.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”SMS-kontakt

Skriv en kommentar!