Sexnovell: Strap-on

Tjejen som kallar sig för Norrländskan i kommentarerna skickade in följande mycket trevliga berättelse till mig. Hon hoppas att ni tycker om den!

Hon ligger naken på mage i sängen och jag sitter grensle över hennes rumpa iklädd t-shirt och trosor och masserar hennes rygg med fasta, långsamma och smekande rörelser. Hon stönar ljudligt av behandlingen, fnissar när jag kommer åt hennes sidor och rycker till när jag kommer för nära den lilla klyfta som bildats av min tyngd på hennes skinkor.

– Äh, skärp till dig nu, säger jag åt henne och tar lite mera olja på händerna. Hon är inte helt bekväm i situationen, det märks tydligt men jag vet att hon verkligen behöver slappna av och njuta en stund. Jag släcker sänglampan och säger åt henne att inte tänka på att det är jag som tar på henne, att hon ska fokusera på att bara känna rörelserna och hur hennes muskler mjuknar. Hon gör som jag säger.

Hennes stön blir lägre och lägre ju mer hon sjunker in i avslappningen och jag blir modigare och modigare med mina händer. Jag flyttar ner en liten bit och masserar hennes skinkor, först med lika fasta rörelser som förut men sedan allt mer smeksamt. Jag fascineras över hur vacker hennes rumpa är, får lust att kyssa den, eller kanske till och med bita lite lätt. Jag låter bli. Tror att hon kommer att reagera negativt på det så jag fortsätter med smekningar.

Mina händer vandrar upp längs hennes sida och nuddar kanten av hennes bröst, hon drar efter andan men hon säger inget. Jag säger inget jag heller, vill inte bryta den sköna atmosfären vi har skapat. Det ligger något väldigt markant sexuellt i luften och jag törs knappt andas i min rädsla att bryta förtrollningen.

Jag smeker hennes nacke och skuldror, ner över ryggslutet. Följer svankens mjuka rundning och upp över skinkorna, min hand darrar nästan när den sakta smeker sig ner mot låret. Jag känner att hon spänner sig lite och jag vet inte hur jag ska gå vidare nu, om hon vill sluta eller om hon njuter lika mycket av det som jag gör. Hon säger inget, hon rör sig inte, hon andas knappt. Jag lägger mig ner bredvid henne och fortsätter smeka hennes rygg med ena handen medan jag stödjer mitt huvud på den andra…

Plötsligt vänder hon sig om, hon tittar på mig med grumlig blick och tar tag i min hand, håller den tätt mot hennes mage och för ner den mellan hennes ben. Hela tiden ser hon mig i ögonen. Hon är våt och varm.

När jag börjar smeka henne lutar hon sig tillbaka och blundar, stönar försiktigt, ler lite och ibland biter hon sig lätt i läppen. Hon är otroligt våt, jag är nästan förvånad över det, trodde inte att hon påverkats så mycket av min beröring men det förklarar varför hon var nervös i början.

Jag slickar hennes bröstvårta medan jag har ett finger i henne, nafsar lite, suger lite och hon stönar mer och mer för varje ny sak jag hittar på att göra. Jag blir modig av hennes njutning, vill se mera, vill se henne komma. Jag kysser mig ner över hennes mage, fortfarande med ett finger i henne, nafsar, suger, slickar, hela vägen ner till hennes pulserande och våta fitta. Slickar lite försiktigt över hennes klitta och låter tungan cirkla runt den. Hon stönar högt och hennes höfter rör sig konstant. Jag för in ett finger till och försöker komma åt hennes g-punkt medan jag slickar i mig av hennes safter.

– Fan att du inte har kuk, utbrister hon plötsligt och jag kan inte hejda mitt skratt. Hon skrattar också, men sen blir hon allvarlig och säger att hon verkligen skulle vilja bli knullad nu, hon är så kåt och hennes kropp skriker efter kuk.

– Om det går bra med gummi så kan jag lösa det, säger jag och rotar fram min strap on ur leksakslådan.

När hon får syn på den blir hon helt till sig, hon ber mig skynda sig och medan jag monterar på mig den leker hon med sig själv. Hon kan inte låta bli att ta på den, smeker den och ber mig skynda mig. Hennes iver gör mig lite retfull och jag vill att hon ber om att få den i sig. Jag är medvetet långsam och tar god tid på mig att smörja in gummikuken med glidmedel, liksom runkar den framför henne medan hon ligger och smeker sig själv. Det gör mig vansinnigt kåt att se henne ligga där men allt jag kan tänka på är att få se hennes ansikte när hon kommer.

Jag låter gummikuken glida in försiktigt en liten, liten bit i hennes glansiga fitta. Drar mig ur igen och väntar på att hon ska få nog och be om mera. Hon kvider och smeker sig allt hårdare och vildare och tillslut kommer det jag väntat på.

– Men kan du knulla mig nån gång då! Jag vill att du knullar mig, nu!

Så fort hon avslutat meningen sjunker jag in i henne, så långt det går och börjar knulla henne sakta. Hon blir frustrerad av tempot och vräker omkull mig för att kunna rida och styra själv. Jag låter henne hållas och hjälper henne lite genom att smeka hennes klitta och ena bröst. Det är en underbar syn att ha en sexig tjej som njuter i fulla drag över sig. Hon rider fortare och fortare och hon glömmer nästan att andas i sin njutning, hon kvider och hon ser nästan plågad ut stundtals.

Plötsligt saktar hon ner och rider väldigt långsamt, hon lutar sig fram över mig och smeker mina bröst medan hon ser mig i ögonen. Hon kysser mig försiktigt och sen är hon igång igen, hon rider mig i ett rasande tempo och jag gör vad jag kan för att komma åt hennes klitta med handen, hon kvider fram att hon är på väg att komma och innan hon hinner avsluta meningen så spänns hela hennes kropp i en lätt bakåtlutad båge, hon stönar så högt att jag hinner fundera på om grannarna vaknar och sen faller hon ihop i en hög över mig. Hela hennes kropp skälver och jag vet inte riktigt hur jag ska agera, jag stryker bort hennes hår ur ansiktet och frågar försiktigt om hon är ok. Hon skrattar högt, och tårar rinner ner för hennes kinder. Hon kysser mig hårt sen kryper hon ihop bredvid mig och somnar med huvudet på mitt bröst.

Själv ligger jag och funderar på hur en kvinna kan vara så otroligt vacker trots att hennes ansikte är helt förvridet av orgasmkramperna i hennes underliv.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Sexnovell: Strap-on

Skriv en kommentar!