Recensioner: Mini Egg, Private Line och Blue Turbo

Tre leksaksrecensioner i en blir det här. Jag gav Blue Turbo, Private Line och Mini Egg till min vän Linda som tidigare gästbloggat här. Dessa leksaker har generöst sponsrats av Lustjakt, vilket vi alla är tacksamma för!

Linda skriver:

Mini Egg:
mini egg
Vibrationerna är starka och den låter som ett halvt kraftverk. Den fungerar inte som kattleksak så jag får helt enkelt nöja mig med att ha den i musen utan vibrationer och låta den fungera mer som geishakulor. Vilket den gör bra då den har ett långt snöre och en trevig form som passar bra in i min fitta.

Hur som haver har den en trevlig form och en fin färg men inget köp jag skulle rekommendera.

Private Line:
private line
Den här rosa staven är en klar favorit och jag åker ingenstans utan den. Tyst, diskret, lagom tjejig och väldigt skönt. Den har gett mig många fina orgasmer. Den fungerar bra till den mesta, massera klitoris eller ja så att säga kör in i fittan och vibrera runt lite. Jag älskar att vibrationerna är tysta och diskreta. Den fungerar likaväl i badet, som i soffan, som med en partner, som när man åker bil och börjar få tråkigt.
Jag hade önskat att den vore lite grövre men det en personlig reflektion utifrån hur min fitta ser ut.
En mystisk grej med denna stav är dock att den luktar. Den luktar pepparmint, trots ihärdiga försöka att få bort doften. Den har fortfarande en stark doft av pepparmint, det är inget hinder. Men det är lite udda.

Den här är helt klart min favorit av dem leksaker jag har prövat genom mina år som sexuellt aktiv. Det finns ingen leksak som slår den här så här långt.

Blue Turbo:

Sitt namn till trots är åtminstone min faktiskt röd. Jag använder den mest till att stoppa i rumpan, detta då den är väldigt mycket för smal för min fitta men passar utmärkt på andra ställen. Gärna tillsammans med den ovan nämna rosa vibrerande ack så sköna sak. Lång, smal, röd, knappast så vattentät som dem påstår. Trots att jag öppnade och torkade den torr efter besöken i badkaret så har den rostat så att vibratorn i den inte fungerar.
blue turbo
Ni kanske undrar hur detta gick till? Jag gick där en helt vanlig kväll, förmodligen lite mer sexuellt upphetsad än vanligt och gick för att hämta min röda hårda stav. Döm av min förvåning när vibratorn vägrade att starta, vad an detta tänkte i mitt stilla sinne? Jag öppnade upp den och blev mäkta förvånad för den var alldeles rostig inuti. Djupt besviken plockade jag ut batterierna, gjorde ren den från rost med en trasa, slängde batterierna och stoppade tillbaka den i byrålådan. Det fick helt enkelt bli den rosa godingen än en gång. Den rostar i alla fall inte, trots många besök i badet.

Så länge du inte har den i badkaret är den ett köp jag rekommenderar. Den låter dock en del så använd en kudde som ljuddämpning eller använd den när du är ensam hemma.

Linda bifogar även lite bilder på när hon använder leksakerna. Klart sexiga, jag hoppas ni gillar dem också!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Recensioner: Mini Egg, Private Line och Blue Turbo

 1. Vuxenskoj

  Du/ni kanske skulle kunna tänka dig att vara med….?

  Greven & Grevinnan

  Vara med i vaddå? Som jag ser det är det meningen att vi ska förse er med innehåll åt eran blogg och det tycker jag mest är spam. /Klumpe

  Svara
 2. Stebbe

  Oj Oj !

  Vilka härliga bilder, hur har jag kunnat missat denna blogg! Fick kåtslag av dessa bilder på den härliga våta fittan och det plaskblöta ägget, man kan ju fantisera hur våt fittan var mmmm HÄRLIGT att onanera till, tack Linda. Sprutade skönt till dessa bilder.

  Svara

Skriv en kommentar!