Phia – den sexuella oskulden

Det har blivit dags att presentera mig, den nya skribenten på Klumpesnusk. I en vecka har jag gått och varit lite smått nervös, men ändå väldigt exalterad över att få skriva här.

Så vem är jag då?
Jag heter Phia [FIA], född 89. Jag är oskuld. Oskuld vid snart 20 års ålder. Samtidigt som jag är sexuellt aktiv. Och hur går det ihop?
Sex utan penetrering.

Det bästa jag vet är känslan av okontrollerad njutning. En skälvande orgasm. En orgasm som får mig att skaka, darra och kvida av njutning.
Mitt mål med sex är inte att få en kuk i fittan. Målet för min del är njutning.

Jag älskar att ligga helt stilla och känna hur någon annans händer, fingrar, mun och tunga arbetar sig fram över min kropp. Smeker och vidrör varenda millimeter av min hud under tiden jag spänt väntar på vad som ska ske härnäst. Jag älskar att få uppleva totalt klimax utan att anstränga mig det minsta själv. Bara att slappna av och ta emot allt som erbjuds. Förutom kuk.
Jag älskar också att ge oralsex. Suga, smeka och slicka och se hur det jag gör förvandlas till total njutning även för den jag leker med.

Det är såhär mitt sexliv fungerar. Jag har oralsex relativt regelbundet med de män/killar som tänder mig. Och det enbart p.g.a. att jag älskar sex. Däremot har jag aldrig varit kär, så jag vill vänta på ”den rätte” för att fullborda sexet någon gång i framtiden.

Under tiden som jag väntar på det, får jag se vad som händer. Kanske bestämmer jag mig för att återgå till att smeka, pilla och känna själv. Knappast troligt.
Kanske får någon mig så kåt så att jag kommer be om kuk. Ja, kanske.

Något som jag vet, är att jag kommer att dela med mig av mina sexuella framgångar, tankar och funderingar.
Kanske ibland erkänna min rädsla för närhet.
Att jag är rädd för att ”regelrätt” sex skulle vara sämre än det sexet jag har nu.

Vad händer när jag byter ut dildos, vibratorer, pluggar och fingrar mot ”bara” en kuk? Kommer jag fortfarande kunna njuta? Är sex verkligen så underbart att det är något att se fram emot och längta efter?

Läs även dessa inlägg:

11 tankar kring ”Phia – den sexuella oskulden

 1. alma

  Hej Phia o välkommen hit.

  Jag vill nog faktiskt uttrycka mitt missnöje över ditt sexuella val dock.
  Hur lönt känns det att redan vara erfaren av både det ena o andra, ja i stort sett ALLT UTOM hederlig kuk? Som kille hade jag nog mest bara tyckt att det inte varit en big deal alls att få ta din s.ka. oskuld då du redan blivit penetrerad, tillfredsställd yadda yadda och snarare blivit avskräckt då du tycks uttrycka dig om hur najs det är att ligga stilla som en död sill då du tar emot både det ena o andra fysiskt tillfredsställande – det finns nog inget svårare än att mäta en kuk intill en vibrerarnde och snurrande apparat.

  Dessutom tycker jag allt att du kanppast får ens kalla dig för oskuld, herre Gud att ha blivit penetrerad av allt annat med inte kuk, sugit och blivit slickad osv känns knappast som om man får lov att kalla det för oskuld om man bara undvikit penetration av en kuk.

  Jag tycker du ”förstör ryktet” för andra RIKTIGA oskulder faktiskt.

  Ursäkta om jag är burdus men detta var verkligen ett inlägg jag snabbt kände åsikterna bullra upp om! Minsjäl!

  Svara
 2. Lenno

  Hej!
  Måste nog hålla med föregående talare. Skulle oskuld i dess rätta bemärkelse inkludera all annan typ av sex menar du… hmm tror inte riktigt det var tänkt så.
  Nu får man ju självklart tolka och tycka fritt i detta land… Får i alla fall en känsla av du blir ganska ensam om att kalla dig för just oskuld. Sen är du säkert en rar tjej för det!

  Låter i mina öron lite bakvänt att vänta på ”grundkursen” efter att ha börjat med ”överkursen”.

  Svara
 3. Kalle

  Håller med föregående person. Kanske inte skenheligt men ungefär samma som de som säger sig vara oskulder när de bara tagit den i analen så de kan ”spara” sig till den rätte.

  Svara
 4. Nadja

  Välkommen Phia! Det ska bli intressant att läsa dina inlägg. Jag förstår de ovan som kommenterat, även om jag inte låser mig på titlar och benämningar… men kanske är det för att du själv kategoriserar dig som det blir ”ramaskri” som folk reagerar.
  Du och jag är nog mycket olika i vårt tycke och tänk, så jag ser verkligen framemot att läsa dina inlägg 🙂
  Jag litar på Klumpesnusk, han vet vad han gör och säkerligen blir din roll här i bloggen mer än ypperlig!
  Grattis till ett slagkraftigt första inlägg!

  Svara
 5. Juliette

  Hej, hoppas du kommer trivas här. Har funderat på det du skrivit och måste nog hålla med..någon oskuld är du definitivt inte och sex har du för fullt, penetrerad har du blivit,orgasm har du tydl fått. Lite synd kanske att du börjat i den änden med män du inte känt tillräckligt för, för att ’fullborda’ en sexakt. Kåt har du ju uppenbarligen blivit. Men du är ju väldigt ung och rädd för närhet. Hoppas den biten löser sig snart för jag lovar…inte mycket slår sex och närhet med någon man tycker om…

  Svara
 6. Terese

  Man kan inte säga att grundkursen är att ha penetrerande sex? Jag vet många som har börjat med oralsex istället för att börja med sex, så nee Lenno, något som grundkurser och överkurser finns inte.

  Svara
 7. Mia

  Jag vänder mig också mot användandet av etiketten ”oskuld” då du i mina ögon verkar vara tämligen erfaren, utom just kuk i fittan.
  Beror ju lite grann på definitionen men du har ju blivit penetrerad av stavar så nån mödomshinna (vad var det RFSU vil den skulle heta nåntingkrans?) är det inte tal om.
  Det ska bli intressant att höra dig utveckla ditt resonemang om att vänta med kuk i fittan till den ”rätte”.

  Sen att du älskar att ligga still att bara ta emot, det är ju njutning i koncentrerad form, vem tycker inte om att bli omhändertagen och fokuserad på! Det betyder inte att man bara gör det ju 🙂

  Personligen föredrar jag en kuk före en dildo vilken dag som helst så jag tror inte du ska behöva oroa dig för det.

  Annars så, välkommen!

  Svara
 8. Jossy

  Hihi!

  Oskuld hit och dit. Vad går gränsen? Jag tänker på hur några killar/män hade indirekt vilja ha sex med mig, medan jag var inte tänd på dem. Jag har lekt och smekt mig själv. Jag har aldrig känt en naken man mot min kropp. Jag är född 1983 och jag vet att det är många av oss, både män och kvinnor som väljer att vänta med sex med andra partner. Det finns ingen rätt eller fel.
  En sak vet jag. Mannen som jag väljer att ha sex med i framtiden, måste ha tålamod… Mmmmm…
  För mig finns inte ordet oskuld, eftersom det passar inte in i dagens samhället. Eller?

  Svara

Skriv en kommentar!