Öppen dörr mitt i natten

Dörren var upplåst och i sängen låg han, endast iförd tajta boxerkalsonger som smet åt kring de muskulösa låren. Lagom med kroppsbehåring på benen och bröstet, och en väldigt liten strimma hår som ledde ner till hans ädlare delar. Oh my, en syn för gudar. Jag var väldigt nervös får jag väl erkänna, men nog gick det bra för det. Sex blev det inte. Jag vet inte om jag ska andas ut än, eller fortsätta att hålla andan…?

Den här mannen vet vad han gör. Hans läppar var exakt så mjuka som jag förväntat mig och visst smekte han min kropp. Men han sa att han ville vänta med själva sexet. Han ville dock höra mig berätta hur långt jag hade gått med andra män innan honom. Jag förklarade läget, nästintill allt förutom kuk i mig. Han ville att jag skulle tycka om honom mer innan jag hade honom i mig. Något frustrerande, men visst, vill han inte så vill han inte.

Jag kom i en väldig orgasm inatt i alla fall.

Han smekte hela min kropp utom fittan. Han kysste mig överallt, naffsade lite smått i mina örsnibbar och bröstvårtor men lämnade fittan orörd. Tills jag sa till honom att jag ville komma, att jag var på bristningsgränsen till sprängkåt och att jag behövde få orgasm nu. Då nuddade han mina yttre blygdläppar fjäderlätt, och när han drog med fingret längs skåran ner mot fittan, kände jag hur jag kom. Och som jag kom. Han tryckte ett finger i min våta fitta samtidigt som jag kom, och jag kramade det hårt flera gånger. Jag andades väldigt häftigt, och han lade sig på sidan och såg på mig tills jag hade lugnat ner mig.

Jag kände mig lite väl utlämnad, så jag drog täcket över mig. Men han kysste mig och drog av det igen. Då var det bara väldigt mysigt.

Han ville inte komma, han njöt av att se mig sa han.

 

Är det här på grund av mig? Vill han inte ha sex med mig, eller vill han faktiskt vänta? Jag är inte så van vid det här med sex på det här viset, berätta för mig… Varför vill han ge mig orgasmer, men nöjer sig utan själv?

Han säger att han tänder på mig, men vill att jag ska känna mig trygg först. Kan det stämma som enda anledning?

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Öppen dörr mitt i natten

 1. Eric

  Han leker mycket med dina nerver 😛 Låter som han är precis som jag… du ska bara veta hur speciellt det kommer kännas för dig när han väl sätter på dig…:D

  // Eric på 6ingbg.blogspot.com

  Svara
 2. Linka

  Tror faktiskt att han njuter av att se dig njuta och att han faktiskt menar det han säger. Varför skulle han ljuga….?

  Svara
 3. Phia Inläggsförfattare

  Eric:
  Jag kan knappt vänta tills det sker, jag hoppas det blir sådär speciellt som du säger, men snart kommer jag knappast bry mig om hur det blir, bara han knullar mig…

  Linka:
  Jag börjar tro det jag med, har bara lite svårt att förstå att han inte är så självisk, det är inte riktigt vad jag är ”van” vid.. Men å andra sidan är det ju underbart att han drar ut på det på ett sätt, samtidigt som jag vill ha honom med lite mer, på samma gång. Jag vill njuta av hans njutning också…

  Svara

Skriv en kommentar!