Njutning via telefon

Jag har precis avslutat ”ligga-kvar-efter-sex”-biten, över telefonen.

Det finns en man, som står mig ganska nära vad gäller telefonkontakt. Vi har haft regelbundet telefonsex i snart ett år. Ingen i min bekantskapskrets vet om honom, och vi hörs bara av via msn, där vi tillfälligt lämnar ut våra nummer för att sedan radera dem igen. I vilket fall är den här mannen 18 år äldre än mig, vilket är anledningen till att vi aldrig setts. Det och mitt tidigare sviktande självförtroende.

Varför väljer jag att ha kontakt med den här mannen?

Svaret är så enkelt. Jag är tokkåt på honom. Hans sensuella röst får det genast att pirra till i min fitta, och hans kuk sen… Grov, hård och ådrig, mmm.

Själv har jag inte någon webcam, av den enkla anledningen att jag inte tänder ett dugg på den sortens sex. Då lyssnar jag heller bara. Dock tänder han tydligen på att visa mig sin underbara kuk, och inte mig emot i det här fallet.

Efter det att vi dragit artighetsfraserna, som förvisso endast består av ”Vad gör du?”, lämnades ikväll mitt nummer ut och kort därefter ringde min mobil med starka vibrationer.

Som vanligt krävdes inte mycket för att min kåthet kom upp i varv, och han började i vanlig ordning med att befalla mig att spotta på två fingrar. Han gillar min plaskvåta fitta, och han vill riktigt höra när jag stöter med mina fingrar in och ut ur min något trånga fitta. Och jag är honom gladeligen till lags.

Efter någon minut är min fitta riktigt våt, och mina fingar glider med lätthet i relativt snabb takt. Jag kan själv höra hur han lyssnar på mina stön och ljudet från min fitta. Jag ska inte hymla med att det tänder mig något enormt. Han ber mig säga att jag är hans lilla hora. Och jag tänder på det. När det endast är över telefonen kan jag tända på det mesta, även när han berättar att han vill ha två fingar i ”skithålet” på mig. Jag gillade det inte alls till en början, men han sa till mig att inte vara så finkänslig när jag pratar med honom, och även det tände mig något oerhört.

Mitt i allt stannar han upp. ”Hämta en utav dina grövsta dildos”. En kort befallning och jag lämnar telefonen obevakad under tiden jag med omsorg väljer ut en behaglig dildo.

”Pumpa den fort i fittan – jag vill höra hur det plaskar”. Jag spottar på den, och jag vet att han tänder på att höra mig då. Sen trycker jag in dildon i min rejält uppvärmda fitta, och knullar mig själv och stönar högt av njutning. Njutningen jag känner från en stor dildo i fittan och kåtheten från hans befallningar.

”Hämta en större löskuk”, kräver han igen. Jag hämtar en på direkten, tillsammans med en flaska glidmedel. Han vill att jag testar utan glid först, och om det verkligen inte går kan jag använda lite, men annars förstör det bara ljudet han så gärna vill höra.

Jag spottar två gånger på den lite större dildon, och den glider in i fittan lättare än väntat. ”Knulla dig i långa, snabba drag och låt mig höra hur kåt du är! Tänk att jag står och pumpar din fitta”. Kåt som tusan gör jag som han vill och skriker att jag kommer när som helst.

Han ber mig genast sluta, och säger bestämt åt mig att jag inte får komma än. ”Smek fittan och berätta vilken liten skitig hora du är…”. Mitt uppe i det kåta ögonblicket säger jag med hes röst att jag är hans kåta lilla skitigta hora, och i samma ögonblick skriker han att han kommer vilken sekund som helst, och att jag ska knulla mig hårt med valfri dildo utav de två jag har framme.

Vi kommer samtidigt i två riktigt starka orgasmer, och jag känner hur fittan krampar kring den första dildon, och mina stön måste ha hörst in till grannen.

 

Vad kan jag säga..? Jag är en sucker för telefonsex.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Njutning via telefon

Skriv en kommentar!