Nakenfrihet

Min inneboende har lämnat mig. Det var hemskt kul att ha honom här, han är min bästa vän och det finns få människor som jag trivs så bra med som honom. För några dagar sen hade vi druckit lite whisky och var lite lätt salongsberusade, och vi pratade om just hur bra vi trivs ihop. Jag sa att det fanns nog ingen människa jag hellre hade haft med mig på en öde ö, och det är ett uttalande som är helt sant.

För er som kanske hoppades på lite man-on-man: tyvärr, inget sånt mellan oss.

Men, oavsett hur mycket jag tycker om min vän och hur mycket jag trivts med att ha honom här så har det ju ändå inneburit en del förändringar i mitt privatliv. T.ex. tror jag inte att jag varit framgångsrik med mitt experiment utan honom. Indirekt så dämpade han min lust att runka, då jag tycker det är lite oartigt att runka när nån ligger och sover i rummet bredvid.

Inte heller har jag gått runt naken hemma. Inte för att jag tror att han brytt sig – han är enormt opryd och oblyg så till den grad att han kan (i likhet med mig) diskutera intima sexuella saker med mer eller mindre främmande människor. Nej, jag har helt enkelt känt att det varit artigast att låta bli. Att inte skapa vågor, så att säga.

Men nu har han åkt, och nu ska jag gå naken hemma hela helgen. Jag ska runka också, såvida inte nån trevlig kvinna vill komma hit och hålla mig sällskap i såväl vardagsrum som säng? 😉

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!