Min blogg gråter

… för den får ingen uppmärksamhet. Jag har total skrivlåsning. Ingen ork alls, ingen inspiration alls. Jag har inte hittat några spännande bilder på nätet. Inga tankar i huvudet. Inga roliga amatörbilder i mailens inkorg. Inga roliga kommentarer att diskutera eller stimulera mitt tankeflöde.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Min blogg gråter

 1. Linnin

  Tillåt dig att tänka på annat än bloggen. Jag som läsare förstår att man inte alltid kan ha saker att skriva om eller helt enkelt har lust. Livet är så mycket mer än tankar kring sex. Jag stannar kvar som läsare även om det tar ett år för dig att hitta insiration och lust.
  Om jag får ge lite tips om vad som skulle vara kul att läsa omså skulle jag nog vilja läsa lite om dina bästa sex minnen. Vad har du upplevt vara den största tillfredställelsen. Kanske för personligt, men jag är en nyfiken person 🙂
  På söndag ska jag sätta mig ner och skriva vad jag har upplevt som mina bästa minnen kring sex å mejla det till dig om det är av intresse?
  /Linnin

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Shooter: Ja, jag hade sett den. Intressant och underhållande, definitivt nåt jag rekommenderar andra läsare att se också.

  Linnin: Absolut, kanske är det dags för en liten paus? Samla krafterna och låta själen hämta sig. Om du vill skriva en gästblogg om dina bästa sexminnen är det bara trevligt – ser fram emot att läsa vad du skrivit 🙂

  Svara
 3. Mia

  Kram!
  Självklart måste du tillåta dig att ta en paus. Som Linnin sa, vi stannar kvar länge till 😀

  Svara

Skriv en kommentar!