Klumpesnusk.se får tillökning!

Vi ska få tillökning här! Jag har under en längre tid gått och letat efter en tredje bloggare som dels var villig att fylla ut med sina skriverier, men som desto mer viktigt skulle passa in. Hittils har jag inte funnit någon som varit villig, än mindre någon som passat in både kvalitetsmässigt och ämnesmässigt.

Men… häromdagen hittade jag den personen, och under veckan ska denne få presentera sig själv.

Läs även dessa inlägg:

14 tankar kring ”Klumpesnusk.se får tillökning!

 1. Anna

  Ser att du bytt bild…

  Svara mig på om det är något fel på mig..?

  Bilden här uppe är riktigt äcklig i mina ögon. Jag tycker att sperma är skitäckligt. Både försats och sperma smakar så vidrigt att jag måste hålla tillbaka en spya om jag ens försöker ta det i munnen. Känslan av varm slemmig sperma i munnen är för mig lika hemskt som om det vore någon annans snor jag skulle svälja. Tro nu inte att jag är manshatare på något sätt. Jag älskar sex och kan verkligen ge mig hän med den underbara mannen jag har i mitt liv. Det händer att jag suger honom men först efter att han varit inne i mig och all ”kuksmak” är borta.

  Överallt framställs det som att alla kvinnor älskar att svälja. Är det verkligen så? Jag är snart fyrtio år och har alltid känt som jag gör. Är det mig det är fel på?

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Anna: Det är såklart en myt att alla kvinnor älskar att få sperma i både ansikte och mun. Det är som med allt inom sex – en del älskar det och precis lika många andra avskyr det.

  Det är absolut inget fel på dig, alla människor tycker olika om saker. Jag skulle aldrig anta att någon kvinna vill ha min sperma i munnen, det är bara oartigt.

  Jag ber om ursäkt för att headern gjorde dig så upprörd. Jag ska leta rätt på nåt mer smakfullt. Ja, jag är medvetet vitsig 🙂

  Svara
 3. Anna

  Åh, du behöver inte byta för min skull! Självklart respekterar jag att andra tycker om det!

  Tack för att du säger att jag är ”normal”…

  Svara
 4. sheila

  Anna: Jag var tvungen att svara jag också..
  Jag var precis som du, sperma var för mig något vidrigt och jag fick tvinga mig till att svälja eller ens ta det i munnen de få gånger jag gjort det förut.
  Men så träffade jag min sambo och ville i ett busigt ögonblick ge det en chans till och det var inte alls samma sak med honom. Han smakar ju inte solsken och rosor precis, men det gör ju inte sperma rent överlag heller. Däremot tar jag gärna hans sats i munnen och överraskar ibland med en avsugning som leder till det, medan vi ser film. Så avskyn beror helt på vems sats man tar, hur den smakar och luktar är individuellt.
  Dock kan konsistensen vara lite upprörande för vissa och det går ju inte göra mycket åt. 😉

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Smaken på sperma går också att ändra och beror mycket på vad man äter. Mycket nötkött och kryddig mat gör så att den smakar mindre trevligt. Ett tips är att få sin älskare att äta mer ananas så kommer den att smaka bättre.

  Svara
 6. Anna

  Ananas? Ja, det blir inte lätt! Han äter ju knappt grönsaker!

  Visst är det olika från man till man, det har jag ju märkt genom åren. Men ingen har väl smakat ”gott”. Jag har inget alls emot att suga – tvärtom – det är helt enkelt smak och konsistens (precis som du är inne på Sheila) som jag har svårt med.

  Det ska tilläggas att mannen jag har i mitt liv aldrig någonsin skulle propsa på eller be om något som han vet att jag inte riktigt är okej med. Men just därför är det roligt att överraska då och då! Dessutom är sex nu när man nästan är fyrtio, bättre än någonsin!

  Tack för er supertrevliga blogg! Får jag dessutom passa på att tipsa om lite skön läsning? Inte så mycket där än men naggande gott…tycker jag…. http://www.lux4u.wordpress.com

  Kram/Anna

  Svara
 7. Juliette

  Att frukt är bra för en välsmakande stund har man ju hört ja, men jag undrar, är det just bara ananas som är bäst och gäller det även på tjejer? Funkar en burk konserverad frukt? 🙂
  Vill veta…

  Svara
 8. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Juliette: Ananas ska tydligen påverka smaken på sperma rätt ordentligt och ge det en fruktigare smak. Detta är dock vad jag hört och läst från andra, jag har inte testat det själv.

  Svara
 9. Juliette

  Ok ananas till dig klumpe, men jag då? 😛 det jag undrar är vad jag ska äta för att…göra smaken ännu godare 😉

  Svara

Skriv en kommentar!