Kalla fötter

De som känner mig och som har följt den här bloggen vet att jag helst går runt naken. Det är ingen hemlighet och jag är varken pryd eller blyg av mig heller. Faktum är att jag ÄR naken precis nu när jag skriver det här.

Förutom på en liten detalj då. Nämligen att jag har dubbla par strumpor på mig. Först ett par vanliga strumpor och sen ett par tjocka stickade raggsockor ovanpå dem. Men bortsett från det, helt naken.

Ja, jag inser att det måste se helt otroligt komiskt ut, och det gör det säkert också om nån hade sett mig. Men jag har sedan en längre tid tillbaka märkt att ett problem för mig när jag är naken är att mina fötter lätt blir kalla. Jag vet inte om det har att göra med dåligt blodomlopp eller om det beror på att kroppen kyls mycket lättare när man är naken. Jag tror inte heller att det är så golvkallt härinne som jag först trodde.

Vilket i sin tur är irriterande, för jag avskyr strumpor. Även när jag är påklädd går jag nästan alltid barfota. Om somrarna har jag bara sandaler på mig och brukar möta hösten med en fin sandalbränna på fötterna.

Så därför kompromissar jag och har varma sockar på mig, men är naken i övrigt. För jag fryser faktiskt bara om fötterna. Förhoppningsvis kommer detta att ändras när sommarvärmen rullar in på allvar.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Kalla fötter

 1. Juliette

  Tror säkert du är helskön med varmt om fötterna 🙂 viktigast är ändock att inte behålla dom på vid ev kroppsnära stunder..det är en erotikdödare iaf för mig. I övrigt är barfotakillar i sandaler helfräscht!

  Svara
 2. smojo

  Hahaha vad roligt! Jag brukar också vara naken med bara strumpor nämligen! Det är otroligt skönt tycker jag..
  Jag har tubsockor (enda gången jag bär dem) och sen ingenting eller kanske en stor t-shirt. Men det är bara när jag bara är jag 😀 Annars är både tubsockar och mina stora t-shirtar grymt fula och kan döda vilket erotisk tillfälle som helst!

  Håller med Juliette där.. Ang att strumpor är erotikdödare både på mig och ev sexpartners 🙂

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag har haft ett par fårskinnstofflor, men de är ganska utslitna. Tycker överhuvudtaget inte de funkar lika bra som mina raggsockor, blir ofta platta i sulan osv 🙂

  Så, hellre mina blåa raggsockor!

  Svara
 4. Mia

  Strumpor vid sex är en big no-no, ändå träffade jag en kille en gång som vägrade >.<
  Men jo, på fötterna måste man oftast ha något, annars blir jag så obehagligt kallsvettig.
  Men sen efter strumporna har man ju fårskinnstofflor, solklart. Dom är ju världens bästa sak, skulle inte klara mig utan!

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Mia: Ja, alltså… det är lite konflikt hos mig för jag vill helst vara barfota. Men ibland blir jag bara så kall om fötterna.

  Men när man har sex, aldrig. Nakna fötter eller inget sex. Jag tycker det ser så otroligt löjligt ut i porrfilmer också när killarna behåller sina skor på. Störtlöjligt!

  Svara

Skriv en kommentar!