frustration

De senaste dagarna har jag umgåtts KONSTANT med en mycket trevlig, charmig och snygg man. Vi har pussats en gång. Ni vet sådär som man gör i lågstadiet bakom gymnastiksalen? Många får väl nostalgikänslor när man pratar om sådant, jag får det i alla fall, och det var ändå inte så länge sen.

I vilket fall som helst är han en sådan man som får mig att må väldigt bra. Han är en riktig gentleman, håller upp dörrar och drar ut stolen, sådant som jag bara trodde sker på film och finare kretsar, där kindpussar är vardagsmat. Men nej. Han är högst verklig. Tror jag.

Han är 25 år, vältränad, stark, solbränd, och annat ytligt krafs som spelar mindre roll, men ändå ses som ett plus. Utöver en sexig kropp och ett charmigt leende har han en otroligt stor personlighet, han vågar ta plats men är ändå sådär gulligt nyfiken. Att han inte vill kyssa mig gör mig galen, för nog har jag försökt… Det pirrar ju värre än vanligt i fittan, och jag blir våt av att han ger mig en sexig blick som skriker ”Jag vill knulla dig” när det han säger är ”Vill du ha kaffe?”.
Vad är problemet? Jag vill ha dig, kom och ta mig.

Ni som retar er på att jag kallar mig oskuld, er kan jag försäkra att när jag är klar med den här mannen, då kommer jag vara en tvättäkta o-oskuld. För tusan vad jag vill ha honom. På mig, i mig, runt mig,  ja, överallt! Men det vågar jag inte säga till honom…

Jag har aldrig varit blyg på så sätt. Vill jag ha någon så säger jag det rakt ut, och de flesta har väl tyckt att det har fungerat bra för deras del, men nu… Jag blir ju blyg och tyst så fort han ser på mig, och jag känner hur mycket jag vill be honom om att kyssa mig, vilt och passionerat, men ändå är jag tyst som musen.
Jag blir galen. Jag är kåt!

Hur kommer det sig? Är jag intresserad av honom som person då? Är det därför jag i tysthet rinner av kåtsafter istället för att be honom smaka på mig. Som sagt, jag blir galen, och han skulle mer än gärna få trycka kuken i min fitta idag, ikväll, NU.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”frustration

  1. Jag!

    Gillar verkligen sättet du skriver på det får mig fängslad. Brukar inte läsa så långa inlägg men dina läser jag med glädje för det är så bra, så upphetsande. Det du beskriver låter ju väldigt trevligt, hoppas att det blir precis som du vill. Kan hålla med om att det är oerhört frustrerande när killen inte vill kyssa en då blir man ju ännu mer upphetsad ju.

    Gillar bloggen kul med ny skribent!

    Svara

Skriv en kommentar!