Favoritbild #29

En del bilder älskar jag med en gång. Bilder som är självklara men ändå inte konventionella. Bilder som har en personlighet, som visar nåt intimt. Bilder som är vackra. Precis som en vacker målning fångas man direkt av den bilden och man kan inte låta bli att se på den.

Det här är en sån bild, åtminstone för mig.

Mycket av det som jag finner spännande med nakenhet och att klä av en person naken är att man blottar inte bara den personens kropp utan även själen. På sätt och vis är man naken både fysiskt och psykiskt. Men det funkar inte på alla. Professionella nakenmodeller och människor som arbetar inom porr har lärt sig att dölja sin själ även om de är nakna rent kroppsligt. De visar sig inte. Men en människa som inte är van vid att vara naken blottar sin själ för betraktaren på ett väldigt intimt och mjukt sätt. Jag tycker mycket om sånt, för det är vackert att få se en människas själ.

Den här kvinnan känns så. Hon ser lite osäker ut, men hon tar klivet och visar en del av sin kropp och även sin själ. Hon visar sitt kön, det mest intima och genom fotografen och kameran visar hon sitt kön och en del av sin själ även för oss som betraktar bilden. Hon ser lite osäker ut, som om hon funderar på om hon gör rätt, som om hon undrar om fotografen verkligen sa vad han sa.

Jag älskar den här bilden.

l5
(Klicka på bilden för fullstor version, källan är okänd.)

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Favoritbild #29

 1. A

  Måste bara säga att Din blogg är fantastisk.
  Underhållande, lite drömmande, erotisk, konstnärlig… Konstig kombination av ord kanske, men det är dem jag känner när jag är här och kikar…
  Helt fantastisk!

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Lina: Tack för den informationen. Jag hittade bara bilden slumpmässigt nånstans utan att veta vem som var upphovsman. Kikade in på länken och det fanns många spännande bilder där.

  Svara

Skriv en kommentar!