Ensam och naken

Idag är jag ensam. Min inneboende åkte iväg på ett längre äventyr igår kväll och förväntas inte komma tillbaka förrän tidigast ikväll. I verkligheten tror jag inte han är tillbaka förrän imorgon.

Även om han är min bästa vän och jag trivs bra ihop med honom så är det ändå skönt att få lite tid för sig själv igen. Jag firar detta genom att gå runt naken, vilket jag har saknat. Jag älskar att gå runt naken, speciellt just nu när jag gör mitt experiment.

Det finns en kåthet som surrar i min kropp hela tiden, i bakgrunden som musik. Det är härligt. Jag kan få ett praktstånd för ingenting.

Igår kväll/natt fantiserade jag och J ihop. Vi gör det ganska ofta, och det var ett tag sen sist. J älskar att fantisera tillsammans med mig via telefon, och jag älskar att höra henne komma. Igår var hon kåt, så fruktansvärt kåt. Hon ville fantisera om det porrigaste hon vet – flera män. En av hennes fantasier som hon verkligen går igång på är att få vara med tre män samtidigt. Jag tror att hon nån dag vill förverkliga den.

Multi-män-fantasierna slutar alltid på samma sätt. Hon får kuk i alla hål. Den här gången fantiserade jag ihop en trippelmacka åt henne. En stor kuk i fittan, min kuk i rumpan och den tredje i munnen. Hon var så kåt, stönade och kved medan jag beskrev hur hon blev knullad. Hon onanerade och stönade, jag beskrev hur våra kukar fyllde henne och hur hon kom gång efter gång.

När jag till sist beskrev hur tre killar kom i hennes olika öppningar kunde hon inte hålla sig längre. Jag hörde henne börja flämta i mitt öra och hon fick en orgasm. Sen hetsade jag henne till en till, för den första var lite av en knallpulverpuff. Men den andra… den andra var en tjugokanons-salut. Jag trodde telefonen skulle smälta.

Hon lät så nöjd. Så kåt. Så underbar. Jag hoppas att hon får sig en älskare, för hon är härlig i sängen – det kan jag intyga. Själv fick jag börja tänka på Birgitta Dahl och kallduschar för att försöka lugna ner mig. Jag var så upphetsad att jag var på bristningsgränsen. Min kuk var så hård att den vibrerade. Jag vågade inte röra vid den, för minsta rörelse var otroligt skön och jag var så nära att komma. J gjorde det inte lättare genom att tala om i mitt öra hur hon skulle använt sin mun och sina händer för att få mig att komma, och sedan njutit av att mjölka min sats ur mig.

Men jag lyckades lugna ner mig, och mitt masochistiska experiment fortsätter.

Idag ska jag vara naken. Nån som vill hålla mig sällskap?

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!