En lång resa

Jag stod i duschen alldeles nyss, och som är så vanligt när jag duschar börjar jag tänka. Den här gången tänkte jag på hur långt jag kommit i min personliga utveckling, och i synnerhet hur långt jag kommit sedan jag började blogga.

Jag tror att om man började läsa mina inlägg från första början skulle man ha väldigt svårt att känna igen den personen som skriver idag. När jag började var jag osäker på mig själv, hade frågor jag inte visste svaret på om förhållanden, och hade en nervös och osäker inställning till sex. Idag är jag i praktiken polyamorös, har ett otroligt förbättrat självförtroende och en förbättrad känsla till sex, och jag känner mig väldigt nöjd med mitt liv och med framtiden sett ur det perspektiv som jag bloggar om här.

Därför vill jag tacka alla er läsare som följt med längs resans gång. Alla ni som kommenterat, som bidragit med tankar, som bidragit med alla dessa underbara bilder på er själva. Utan er hade det inte varit möjligt.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!