En kärleksfullt dominant fantasi

Jag är officiellt inte intresserad av BDSM. Åtminstone inte i den form som som den populärt uppfattas. Ni vet, lack och läder, piskor, människor som är möbler och som underkastar sig. Smärta och allt sånt där.

Däremot tycker jag att kärleksfull och mjuk domination kan vara nåt väldigt erotiskt och faktiskt ganska vackert. Det handlar mindre om underkastelse för någon annans vilja, och är mer att någon annan tillåts styra men med fokus på den som underkastar sig. Eller nåt. Som med det mesta är det här komplicerade saker som inte är lätta att definiera.

Jag kan dock tala om det exakta ögonblicket när jag slutade se BDSM som nånting som bara perversa människor ägnade sig åt. Det var nån gång 2003-2004 när jag såg filmen ”Secretary” för första gången. Det låter så himla ytligt att erkänna att det var en film som ändrade ens åsikt, men den filmen är faktiskt väldigt vacker och romantisk på sitt eget lilla vis.

Sån dominans tycker jag om att både underkasta mig och ägna mig åt. Det är sensuellt och inte så lite gulligt, hur märkligt det än kan låta.

Tidigare idag pratade jag med J. Som alltid har hon lätt för att bli kåt, och idag var inget undantag. Plötsligt tillkännager hon att hon är kåt, och undrar om jag skulle vilja guida henne genom en fantasi via telefon. Det här gör vi ofta. Jag är bra på ord, bra på att fantisera och visualisera och berätta för henne vad som händer. Det är telefonsex, men ändå inte. Ibland onanerar vi båda två, men idag var det hon som stod i fokus.

Jag frågade henne vad hon tände på idag och lite blygt erkände hon att hon inte kunde släppa tanken på kärleksfull dominans med mer än en man. Hon älskar tanken på mer än en man, och tanken på att stå i fokus är nåt som tänder henne. Det är en fin linje mellan att stå i fokus och att vara en tjänst – många porrfilmer som presenterar trekanter framställer kvinnan som en resurs, något männen kan utnyttja för sig själva. I hennes fantasier är hon centrum – alla njuter, men det är hon som är spindeln i nätet.

Idag var hon nyfiken på att bli dominerad. Kärleksfullt och ömsint. Jag fantiserade ihop ett scenario där hon kommer hem från jobbet en fredag och möts av en ögonbindel och en lapp med instruktioner att sätta på den. Efter den berättade jag om hur hon blir hanterad av två för henne okända män, berättat från hennes synvinkel. Hon blir avklädd, smekt och även om hon inte kan se männen så märks det att hon är navet i det hela. Hon får uppmärksamheten, och männen tar för sig av henne.

Hon tycker om fantasier som bygger upp stämningen. Långsamma fantasier. Kvinnor har i min erfarenhet ett större behov av sånt och det gör dem ännu kåtare. Män är mer tekniska, vilket på sätt och vis är synd då jag tror att män också njuter av att få sin hjärna lika stimulerad som sin kuk. Jag vet att jag gör det. Men J gillar långsamma fantasier, med mycket detaljer. Jag älskar att använda språket och hetsa upp henne, jag vet att jag är bra på det.

Jag använde alla ord jag kunde och beskrev hur hon blev dominerad. Hur två män band fast henne mjukt i sängen och tog för sig av henne, och gav henne tillbaka. Två män som turades om att vara i hennes mun och hennes fitta, och till sist ger henne sin säd.

J fick tre orgasmer på rad. Först en stor, sen en till, sen en till. J har en underbar förmåga att komma flera gånger om hon inte slutar, och är hon bara avslappnad är det lätt att få henne att komma om igen. Det är inte separata orgasmer egentligen, en börjar och sen likt kulor på en tråd kommer de en efter en. Alltmedan jag beskriver hur hon blir dominerad av dessa okända män, och hur det enda spår de lämnar är sin säd inuti och utanpå henne.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”En kärleksfullt dominant fantasi

 1. smojo

  Bra förklaring där med porrfilms trekanten och den sort J drömmer om.
  Måste säga att jag är HELT inne på samma spår som henne. Det är jag som ska vara fokus och huvudroll i själva knulladet..
  Men som alla som läser min blogg vet så är jag ju liiiite av en sucker för oralsex man till man 😉 Så det ska vara med!
  Ha en fantastisk kväll alla!

  Svara

Skriv en kommentar!