Dolt under ytan

De flesta av er vet att jag är lite estetiskt lagd och uppskattar vackra fotografier. En sak som fascinerar mig mycket är vad som döljer sig under helt vanliga människors kläder.

Om jag är ute och t.ex. äter en bit mat på någon restaurang dröjer det inte länge förrän jag börjar titta på människorna runt mig. Jag är en naturlig tittare och tycker om att se på andra människor. Emellanåt om jag ser någon person som fångar mitt intresse kan jag börja fundera på dennes bakgrund, historia och vad som pågår i den personens liv.

Emellanåt om jag ser någon med en intressant kropp kan jag undra hur den personen ser ut naken. Det är ingen sexuell reaktion utan i första hand en estetisk och nyfiken undran jag har.

Därför tycker jag om sidor som den här, som har ett urval av människor i exakt samma vinkel med och utan kläder. Jag har lånat nedanstående bilder från den sidan för jag tyckte om dem, men kika gärna in där också.

10709_006

122308_013

41809001

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Dolt under ytan

  1. MrFred

    Älskar den typen av bilder – påklätt/avklätt. Dessutom var ju bilderna väldigt vackra. Tack för tipset!

    Svara

Skriv en kommentar!