Det hände inatt!

Ni som har följt den här bloggen vet att jag sedan några veckor tillbaka har utfört ett lite plågsamt experiment på mig själv. Målet var att undvika att onanera eller göra nånting och se om jag kunde hålla mig så länge att min kropp tömde sig själv. Detta sker alltid i sömnen och har såvitt jag kan minnas bara hänt mig en gång, vilket var tidigt i puberteten innan jag ens var tonåring och innan jag hade upptäckt hur man runkade.

Men nu kan jag säga att det har hänt två gånger!

I morse omkring 08.25 hade jag en dröm. Jag drömde att jag tittade på lödningarna på ett microchip. Jag hade hängt upp dem i en krok i taket och stod utan tröja på överkroppen och inspekterade dem. Helt plötsligt vände drömmen och en hop med nakna människor sprang in och blev en ormgrop runt mig. Det var en sån intensiv erotisk och porrig känsla i drömmen och så totalt oförberedd. Jag stod där och juckade framåt, visste inte om jag var inne i någon eller ej men till sist kom jag.

Och då vaknade jag och insåg att det var inte bara i drömmen jag kom. Min kuk sprutade ur sig en stor sats. Dock var det bara sats, och jag tror bara det var sädesvätska. Inga spermier. Jag är lite dimmig på exakt hur självtömningarna funkar. Inte heller fick jag en orgasm så jag är precis lika kåt som innan. Men det ska avhjälpas vid tillfälle nu när jag lyckades med mitt experiment!

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Det hände inatt!

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Det var faktiskt otroligt skönt. Kuken pumpade och krampade, enormt skönt om man orkar vänta på det. Dock ingen orgasm, bara själva sprutet 🙂

  Svara
 2. Petter

  Det där en spännande och lite undangömd del av mans-kroppen. Trist att det inte talas mer om det.
  För mig (som uppenbarligen inte runkar lika ofta som du) har det givetvis en tendens att inträffa på sämst tänkbara tillfälle.
  Exempelvis på fjällvandringen, festival, när man hälsar på hos någon och inte har några extra kalsonger med sig.. etc.

  grattis att exprimentet funkade!

  Svara
 3. Juliette

  Vad märkligt med drömmen, vända från en totalt osexig situation till ormgrop..hoppas du är nöjd nu då:-)

  Svara
 4. Nadja

  Gratulerar 🙂
  Nu kan du runka fritt i fortsättningen!
  Ser framemot att ”träffa” din nya skribent, synd att Sheila lade av dock. Men jag ska följa hennes blogg på annat håll…
  Kram på dig!

  Svara
 5. Ex-stud

  Håller med Petter, det händer alltid vid sämsta tänkbara tillfälle. Har dock lärt mig det den hårda vägen och kan nästan förutse när det ska hända. Då är det bara att se till att man kan få utlopp för känslorna på annat sätt, innan man vaknar och har blött ner sin kompis bäddsoffa…

  Svara

Skriv en kommentar!