Dagens bild (igen!)

Fortfarande är jag för upptagen och distraherad för att ha tid och ork att tänka på snusk. De få gånger jag ens snuddar på ämnet är när jag är ute och gör nåt, då beundrar jag alla vackra kvinnor som går runt lättklädda. Men de små fantasierna försvinner så fort jag måste göra nåt annat, och inget bestående kommer av processen. Därför får ni en fin bild idag också, som tröst.

Förresten, i den pågående tävlingen om Bästa Busken har Amore of Sweden också lovat att sponsra nåt, och skickar ett paket till mig. När jag fått det och vet vad de lägger i potten kommer jag att uppdatera. För ni odlar väl buskar för fullt, hoppas jag? 😉

haunted_my_end_life_by_scottchurch
(Klicka på bilden för originalstorlek, och originalet är lånat härifrån)

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bild (igen!)

 1. Applebottom

  Hejsan!
  Vill bara berätta att din blogg är helt underbar! 🙂
  Jag hittade den häromdan och har suttit och läst sen dess.
  Du får tjejer som mig, breda höfter med ganska små bröst, att få bättre självfortroende!
  Skulle gärna skicka bilder på mig kropp till dig, för vad jag har sett på din blogg så skulle den passa ditt tycke perfekt ;), men jag vågar inte.

  Svara

Skriv en kommentar!