”Casual” sex?

Jag borde nästan ha en dusch-kategori för alla saker som jag kommer på att skriva om när jag står i duschen. Det här är ännu en sån sak.

Innan jag ställde mig i duschen läste jag dels om hur Smojo söker efter killar som kan förverkliga hennes fantasi. Även Hanna söker efter killar. Det är fantasier som ska förverkligas, och man söker antingen i sitt kontaktnät eller på nätet.

När jag läser om sånt blir jag fascinerad, för jag kan inte göra så. Jag kan inte ha vad som i USA kallas för ”casual sex”. Jag har alltid haft svårt för engångsligg och har såvitt jag kan minnas bara haft tre stycken, och alla var för mer än tio år sen samt involverade ganska obscena mängder alkohol vilket i sin tur ledde till att det inte direkt var minnesvärt – eller ens lätt att komma ihåg.

Sedan dess har jag insett att jag inte kan ha sex med människor jag inte har en relation till. Jag attraheras av massor med människor och vill ha massor med sex, men det finns en broms inuti mig och jag kan inte ha ansvarslöst (om det ens är rätt ord?) sex med människor jag inte har nån relation till utanför sängen.

Jag har försökt, men det faller ofta på att jag inte tycker jag har så mycket att erbjuda förutom min personlighet. När man ägnar sig åt ansvarslöst sex är det första intryck och det yttre som gäller. Jag har inget sånt. Jag ser extraordinärt vanlig ut, är inte speciellt fysiskt attraktiv och är inte utrustad med en gigantisk kuk. Jag har alltid vetat att den stora behållningen med mig är min insida, inte mitt yttre. Eller, vem vet, kanske är det bara nåt jag föreställer mig själv?

Därför blir jag lite fascinerad över alla dessa människor som utan hämning bjuder in att knulla. Jag blir nyfiken, lite förskräckt och faktiskt ganska avundsjuk för jag önskar jag också hade den funktionen. Jag önskar att jag också hade såpass starkt självförtroende och en såpass attraktiv framsida att jag kunde göra så.

Det är ett val jag gjort också. Jag älskar sex, men jag älskar människor. Jag väljer att bara ha sex med människor jag kan ha en relation till även utanför sängen, och det gör att jag tappat bort den här funktionen – om jag ens nånsin haft den till att börja med, vilket jag tvivlar på. Jag kanske är lite väl hård på mig själv, men i min erfarenhet så är mitt enda sätt att få knulla att visa människor min insida INNAN jag visar dem min utsida, då min utsida inte är speciellt spännande.

Eller är jag helt ute och cyklar?

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ””Casual” sex?

 1. M

  Ja, vi är alla olika. Men rätt och fel finns det inte som många vill och uttrycka. Bra och intressant läsning på denna blogg.

  Svara
 2. Sheila

  Jag tror du är ute och cyklar lite, din utsida är inte så tråkig som du tror..
  Men att få och att vilja är olika saker.. Och går man då på insida kan man dessutom hitta mer spännande saker än det som ligger på ytan..

  Svara
 3. Sheila

  Jo jag trodde det.. Hur som helst så beror det helt på vad man ska med personen till, ska man bara göra sig av med sina lustar och fantasier för en stund, då spelar det mindre roll än när man tänkt leva tillsammans.. Så casual sex kan vara härligt kravlöst ibland.

  Svara
 4. smojo

  Håller helt med Sheila där.
  Casual sex behöver absolut inte vara utseende fixerat (om jag nu får kalla det så). Det som krävs är någon slags utstrålning och kanske en talang. En talang som tex att kunna ta för sig, kunna kyssa fantastiskt bra, ha en spännande fantasi och kanske tillochmed förmågan att tala rätt. Så är det i mitt fall.
  Casual sex kan vara gryymt bra just för att man har en slags ”regel” att det bara är det och ingen som helst förbindelse i efterhand. Detta betyder inte att jag ej förespråkar sex med personer man kan få annat av som ev relation i form av förhållande, vän eller ”kk”. För även det är ju otroligt fantastiskt sålänge man är på samma plan!

  Svara
 5. Anna

  Det finns ju för och nackdelar med allt. Jag personligen är en sån där du skriver om som ”tar för mej”, eller hur man nu ska säja 😉
  Men man kan ju tänka på att det är långt ifrån alla som knullar runt som gör det av rätt anledning. Det jag tycker är rätt anledning är då helt enkelt: För att det är kul att knulla. Många (även jag förut) gör det för att få nån typ av bekräftelse, och det är ju helt galet.
  Personligen så önskar jag till viss del att jag var mer som dej, faktiskt. Fast å andra sidan så ångrar jag ingenting och jag har ju haft mycket kul så, även fast jag säkerligen skrämmer bort både en och två killar med min bakgrund… Ja, det finns helt enkelt för- och nackdelar med allt. (Åh herregud va svamligt detta blev, ursäkta ^^)

  Svara
 6. mammatezzan

  åhh vad bra skrivet, kunde inte ha gjort det bättre själv 😉
  Jag är precis som du, jag har en massa sporadiska kontakter med män som vill ha sex, men jag vill ha mer därför tvekar jag hela tiden. det måste finnas ngt där, jag kan inte bara ha sex för sexets skull. det måste finnas ngt som drar mig och den andra ihop på ngt vis. typ kk elr förhållande. jag funkar inte annars. det är ngn spärr 🙁
  både bra och dåligt kanske, men jag är ju i det hela inte ute efter bara ngn att ha sex med heller utan ngt stadigvarande.

  Svara

Skriv en kommentar!