7 tankar kring ”Buskage

 1. M

  Har hört talas om slutspelsskägg. Men frågan är om folket sparar ut buske till denna tävling med.:)

  Svara
 2. Elin

  Fast alltså… Varför är det bara kvinnobuskar? Fram för fler manliga buskar också!!!

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Elin: För att jag har väldigt få mansbuskar i min samling, är varför. Även om jag har en avslappnad inställning till det här med läggningar så består mina bildsamlingar av 99.9999999% kvinnor. Så enkelt är det! 🙂

  Svara
 4. Tessi

  Om jag så skulle spara ut i ett halvår så skulle jag inte få till en sådan där stor och mörk buske!=p Har alldeles för ljust och glest hår down there, så detta var då ingen tävling för mig.=p

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Tessi: Men det är det som är hela vitsen med tävlingen – att få in alla sorters buskar oavsett om det är tunna små bomullsbuskar eller stora håriga snårskogar. Sen kan ni läsare rösta på den ni gillar mest!

  Svara

Skriv en kommentar!