Amy Smart har en fin rumpa…

Jag har precis sett klart thriller-skräckisen Mirrors med Kiefer Sutherland. En förvånansvärt bra och läskig skräckfilm med speglar som tema. Låter rätt sunkigt men funkade på nåt vis.

Dock måst jag säga att en trevlig bonus är scenen när Amy Smart klär av sig naken och glider ner i ett badkar. En fin kontrast mot vad som händer precis efteråt. Inga spoilers, ni får se filmen.

Jag gillar Amy Smart. Första gången jag såg henne var i den i övrigt rätt usla roadmovie-komedin Road Trip där hon blottade sina fina bröst för oss. Okej, rent tekniskt så var den första filmen jag såg henne i faktiskt Starship Troopers, men där blinkar hon förbi så fort att man inte ens ser vem det är om man inte kikar efter henne.

Amy Smart har dessutom en fin rumpa, har jag nu fått lära mig. Förhoppningsvis kommer hon att styra in på samma karriär som min stora favorit Kate Winslet, och göra bra filmer där hon ofta visar sin kropp.

Här får ni två bilder som jag knyckte från filmen på rumpan i fråga. Klicka för större.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!