Amanda söker efter genuin amatörporr

Amanda la följande kommentar:

Hej! Det här har ingenting med det här inlägget att göra.
Men jag undrar om du/ni kan tipsa om bra porr! Alltså riktigt bra porr, gärna riktigt bra amatörporr.
homo, hetero, bi allt, men bra.
Och gärna gratis på internet:D

Jag är såp sjukt trött på all skit stöna så mycket som möjligt, sperma överallt kuken i fittan porr.
Jag skulle vilja se riktigt bra “vanlig” skön porr. Där folk faktiskt njuter på riktigt för att dom vill ha sex och filma det och inte nödvändigtvis för dom får betalt för det. Fattar du var jag menar?
Jag blir så frustrerad på all skit som finns.

Så jag skulle vara väldigt tacksam om ni kunde lägga upp lite tips på sidor, hemsidor, bloggar med riktigt bra härlig porr.
Du verkar ha en skön inställning!

Älskar er blogg!

Först och främst, tack för berömmet! Alltid lika kul när ens arbete uppskattas.

Vad gäller porren i övrigt kan jag bara hålla med – jag är också så sjukt trött på all McPorr som finns där ute, och varje gång jag hittar en tvättäkta amatörklipp blir jag lika glad. Det tråkiga är dock att på alla videositer som finns därute (porntube, youporn, xtube och allt vad de nu heter) trängs de med uppladdad kommersiell och aptråkig porr. Det finns ingen genuin amatörtub där det bara finns amatörfilmer, utan man får dammsuga videosajterna och kanske ha tur.

Om någon av er läsare därute har tips på var man kan finna bra, äkta amatörporr – tveka inte att skriva en kommentar. Det uppskattas inte bara av Amanda utan även av mig (Klumpesnusk). Om sen någon vill starta en site som enbart pysslar med amatörporr kommer jag att aldrig att sluta marknadsföra den så länge det bara är genuin amatörporr.

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Amanda söker efter genuin amatörporr

 1. Pelle

  Prova http://www.czechstreets.com , tycker det är en härlig ide, det som killen som har sidan kör med. Finns flera torrents på piratebay, sök på czechstreets och bäst i mina ögon är Martina eller Jana.
  Själva grejen bakom sidan, är att en kille (amatör) går runt på gator i Prague, och intervjuvar fina damer som han ser. Rätt vad det är så poppar han frågan…. Vill du visa bröna för ca SEK 500…. Och så fortsätter han, och tar upp mer och mer pengar och frågar dessa damer om dom vill göra olika saker. På något sätt fastnade jag för själva saken att göra det här ”in public”, dvs han får helt vanliga damer att gå med på en massa saker, i små trappuppgångar, skogsgläntor och så vidare. Jag har aldrig riktigt varit intresserad av porrfilm, mera av real sex, men det här slog mig i pannan totalt

  Svara
 2. Peaches

  Pelle: känner mig som en riktigt party pooper, men med tanke på att tjejerna är rakade och analblekta allihop så har jag svårt att tro att det faktiskt är amatörporr med ”vanliga damer”… Själv känner jag ingen som bleker analen och har en känsla av att det inte är så väldans vanligt i Tjeckien heller. Kollade alltså in ”Free Tour”-avdelningen på sidan ifråga.

  Svara
 3. Pingback: Internetsex är också sex | copy is right

Skriv en kommentar!