Var tog den lesbiska porren vägen?

Malin skrev in med ett brev häromdagen som jag egentligen tänkte skriva om igår. Dock var jag på tok för trött igår, så idag får det ske medan jag väntar på att klockan ska bli 11.

Två utdrag ur mailet:

To cut to the core, så skulle jag väldigt gärna vilja förkovra mig i vackra, stönande kvinnor om kvällarna när jag sitter hemma och surfar framför datorn. Kvinnor i vackra naturliga former som har härligt sex med andra kvinnor i samma form. Och jag har letat. Och letat! Och hur mycket fucking Sherlock än må har lekt, så fattas jag fortfarande dessa kvinnor. Detta har fått mig att fundera, såklart…

…Så, till min fråga, vad händer när två kvinnor vill knulla varandra på film? Vad bör hända? Vart tog den lesbiska porren vägen? Och, framför allt; har det någonsin funnits någon riktig lesbisk porr, där syftet inte finns att finna i den heterosexuella mannens tillfredställelse?

Ja, det här kan man verkligen fundera på. I princip all porr som produceras är en ojämställd produktion där utgångspunkten nästan alltid är den manliga. Jag har ofta reagerat på detta, att kvinnornas njutning i en porrfilm alltid är underställd mannens. Männen slickar i tio sekunder, kvinnan suger i tjugo minuter, och eventuell kvinnlig orgasm finns enbart där som ett moment som bekräftar männens virilitet.

Detta är också ett skäl till att jag ofta gillar amatörporr, och porr från förr. Men lika genuin porr med lesbiskt tema. Hmmm… Knepigt. Sånt ser man sällan. Speciellt det där med kvinnor i naturlig form som har sex med andra kvinnor i lika naturlig form. Det är ett hål i porren där, jag kan inte komma ihåg senast jag såg nåt sånt.

Och det är faktiskt synd, för jag tycker det är skitsexigt med tjejer som har sex med varandra. Inget illa om killar som har detsamma, men då jag inte tänder speciellt på män finner jag det inte särskilt upphetsande. Däremot tänder jag på kvinnor, och två kvinnor tillsammans är alltid trevligt att se på. Jag hade definitivt gärna sett fler runda/naturliga kvinnor som har tjejsex.

Så, var tog detta vägen? Det finns ju siter som t.ex. Sapphic Erotica som fokuserar enbart på tjejer som har sex med varandra, och även om tjejerna där inte är tråkiga gamla urknullade porrbruttor så är de däremot av det där Met-Art stuket som jag personligen finner så tråkigt: Unga, superslanka och ”perfekta” tjejer.

De enda jag kan komma på är att Abby Winters har en girl-girl avdelning som jag sett bitar ur då och då. Ifeelmyself brukar ofta också ha tjejpar. Men bortsett från dessa två lyser den äkta, naturliga flatporren med sin frånvaro. Jag skulle inte ens vilja kalla dessa två siter för porr som så, för jag upplever alltid innehållet som för genuint och för känslosamt för att kunna kallas porr. Dessutom är ju detta betalsiter.

Malin, jag hoppas detta hjälper dig!

Om någon annan har tips eller åsikter i detta ämne, skriv en kommentar. Till sist, en film som kanske tilltalar någon.

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Var tog den lesbiska porren vägen?

 1. Juliette

  Jag har väl ungefär samma önskan..fast tvärtom..för att kunna njuta killar som njuter av sex, smeker sig själva för mig etc..så får jag söka på gayporr..och då är det ju inte för mig..kan inte filmmakarna förstå att tjejer går igång på skönt stönande killar..lekande..ett skönt knull med fokus på en härlig killbak, njutande ansiktsutryck mm det gör iaf jag..sen om man letar kombon fingrar och slick..då blir det mest tjejsex..jag vill sätta mig själv i tjejens ställe och njuta av en manshand…inte lätt:-S

  Svara
 2. Smojo

  Jag tänder på män som har sex med män, kvinnor med kvinnor, män med kvinnor så jag är nog ganska lyckligt lottad på det viset 🙂
  Däremot föredrar jag ju också amatörfilmer. It’s da shit!

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Alla tänder på olika saker. It’s all good. Så länge man inte säger åt någon annan att det den människan tänder på är fel, så tycker jag inte resten spelar nån roll.

  Svara
 4. Pelle

  Hej!

  Har ni kollat Helena Darks sida? En jättego o varm tjej som verkligen bjuder på sej själv! Mycket tjesex. o det i hemmamiljö.
  Hon kör oxo shower på camen.
  Vi har nästan blivit lite ”kompisar” under de åren vi har haft vå¨ra kontakter på nätet, o via de filmer hon skickar till mej.

  Kolla o njuut!!

  / Pelle

  Svara
 5. Malin

  Tusen tack, Klumpesnusk! Roligt att du läste mitt mail och tog till dig av det jag skrev. Nu ska jag njuta framför datorn 😉

  Svara
 6. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Malin: Det är klart jag läste det. Jag läser all mail jag får, och ditt var intressant och väckte tankar hos mig.

  Svara
 7. Leonor

  Jag har letat länge efter lesbisk porr/flat porr som är på riktigt. Men aldrig hittat något. Allt som finns är enbart för mannens njutning och det känns fejk och förnedrande. Men när jag tittade på Ifeelmyself så tror jag att jag hittat något som faktiskt känns mer äkta och riktigt bra än något jag sett på länge.
  Men saknar dock fortfarande ”ordentlig” flatporr.
  Men tack för tipset om ifeelmyself!

  Svara

Skriv en kommentar!