Undersökning om manlig orgasm

Eftersom det här med att komma utan att komma är ett snårigt område som både jag och Sheila har funderat kring, har jag försökt summera det i en enkel och prydlig liten undersökning som ska få ligga uppe ett tag.

Rösta gärna vad du tycker, och om du tycker den är för snävt formulerad – skriv en kommentar och ge tips på hur den kan förbättras!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Undersökning om manlig orgasm

 1. Terese

  Jag har röstat att jag tycker det är viktigt att han kommer, men inte bara för sakens skull.

  Jag vill att han ska njuta så mycket som möjligt och det finns inget vackrare än att se min pojkvän njuta av en orgasm.

  Svara
 2. Porrtrollet

  Jag röstade nej. Visserligen känns det nog bäst om båda parterna kommer men ibland går det inte och sexet är inte misslyckat för det. Visst är resan viktig också, men orgasmen är målet och när man är kåt brukar man inte tänka på mycket annat än att nå den. Så helst vill jag att båda kommer, men jag kommer inte gråta eller må dåligt om man inte gör det, man mår fortfarande bra!

  Svara

Skriv en kommentar!