Rakat eller ej

Jag kunde inte undgå att reflektera över att kommentarerna ang behåring är överhängande kvinnliga.

Vad tycker männen egentligen?

Om jag skulle (mot förmodan) sluta raka mig under armarna och överallt annars, vad skulle ni då tycka om mig?
Skulle inte jag verka smått okvinnlig?

Istället för att ta tag i ett slätt och silkeslent rakat kvinnoben, tar man tag i en smärre regnskog och smeks av tusen små hårstrån istället. Har man då precis slutat raka sig smeks man inte, utan de där små hårstråna rivs utav bara sjutton!

Att raka sig har för mig hela tiden varit ett tecken på att jag som kvinna bryr mig om mig själv och min egen kropp (jag ser absolut inte ner på dem som gör ett val att inte raka sig!), att jag ska vara så attraktiv som möjligt först och främst för mig själv…

Så, vad tycks? Rakat eller inte grabbar?!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Rakat eller ej

 1. Johanna Sjödin

  Jag har haft hår under armarna sedan september 2005 och ingen jag haft sex med har kommenterat detta i negativa ordalag när vi haft sex eller efteråt däremot förekommer det att män säger att de aldrig skulle ha sex med någon som vore orakad. Jag har haft sex med en sådan man. Jag tror att det är snack.

  Svara
 2. En röst

  Absolut rakat!! Helst allt!
  Hår skall finnas på huvudet men inte längre ned…

  Det finns inget som ger så mycket närhet som ett rakat kön… eller två, för den delen…

  Svara
 3. Naturligt, tack!

  Kvinnor skall helst vara helt och hållet orakade, överallt, oavsett behåring. Det är sorgligt att många kvinnor strävar efter att se likadana ut, när män vill ha olika sorters kvinnor. Hur spännande är det med en kvinna som inte ens har hår under armarna? Nej, låt era hår växa – både på huvudet och annorstädes – om ni vill erfara sann manlig passion.

  Svara
 4. Ex-stud

  Det klart sexigaste är en människa som trivs med sin kropp oavsett om den är rakad eller ej. Har absolut ingenting mot om min partner är hårig eller inte, men det måste vara deras val och det ska vara ett val den trivs med. Det låter enkelt och banalt, men tyvärr är det inte alltid så. ”Om jag rakar mig gör jag då bara det för att normen säger det, vad säger det om mig. Eller tvärt om, om jag inte rakar mig, gör jag då det för att jag vill visa min ståndpunkt eller för att jag verkligen trivs bäst orakad?”. Det bästa är nog att inte tänka för mycket. Tyvärr tror jag att vi idag uppfostras i att tänka och beakta allt lite för mycket istället för att bara njuta av livet.

  Svara
 5. Mr.T

  Jag har haft samma partner i 14 år, hon har varierat vad det gäller ”rakningen” men jag måste säga som föregående talare:
  Trivs hon med sig själv så är det absolut det mest attraktiva som finns, dessutom tror jag att kvinna i fråga njuter och tar för sig mer av sex om det är så…

  Svara

Skriv en kommentar!