Onanifantasier

Att jag är inne i en period av intensiv kåthet är nog inget som någon missat. Detsamma gäller min älskade co-blogger, som också genomgår en period av djup kåthet. Våra orsaker och rötter är olika, men vi har blivit synkroniserade i lusten.

Skillnaden är dock att när hon försöker göra nånting åt saken så tvingar jag mig själv att låta bli. Dock verkar hennes försök bara göra henne kåtare 🙂

Häromdagen pratade vi lite om det, och hon föreslog att vi borde skriva om vad vi fantiserar om när vi blir kåta, och vad vi fantiserar om när vi onanerar. Det här tyckte jag var en bra idé och därför läser ni det här inlägget.

Vanligtvis när jag onanerar brukar det bli i synkronisering med J. Hon och jag ligger i varsin ände av landet och onanerar och fantiserar via telefon. Den absolut vanligaste fantasin är en trekant – hon drömmer om två män, och jag tycker det skulle vara spännande att vara en av de männen. Hon drömmer om en dubbelmacka också, och det är något jag använder för att hetsa upp henne ännu mer. Även om hon är lite lätt bisexuell så är hon definitivt en tjej som föredrar en stor, hård kuk och därför figurerar det mest män i hennes trekanter. Vilket inte stör mig alls.

Ofta förekommer olika variationer på den fantasin om trekant. Ibland är vi hemma i enderas lägenhet och har en ”normal” trekant, ibland blir den mer fantastisk och vi är t.ex. på Jamaica eller liknande.

När jag onanerar själv brukar jag inte ha så mycket tydliga fantasier. Då blir det mest en kavalkad av minnen som jag gillar, saker jag tänder på. T.ex. den där känslan av en riktigt våt fitta och min kuk som glider in i den. Eller synen av ett par guppande bröst, smaken av en bröstvårta i min mun. Mycket lösryckta saker och sällan ett ordentligt tema.

Nu när jag är i min period av självplågeri gillar jag dock att hetsa upp mig med fantasier. Det är ett slags träning tror jag – jag hetsar upp mig till bristningsgränsen och sen ser jag hur fort jag kan kyla ner mig igen.

Så där brukar jag t.ex. fantisera om J och dessa trekanter. Det är en mycket trevlig tanke, och det bästa är att jag har massor med rekvisita för att göra fantasin detaljerad. Jag kan hennes kropp ner på millimetern, jag vet hur hon låter när hon blir knullad, jag vet hur hennes kropp känns, jag vet hur den smakar. Det är lätt att göra detaljerade fantasier då.

Eller, två nya teman är dels att fantisera om A med den fantastiska rumpan. Eller Sheila, min co-blogger. Jag fantiserar mycket om henne på sistone då jag alltid ansett henne vara en av de absolut sexigaste kvinnorna jag mött. Huruvida vi ska gå in på detaljer där beror på vad hon vill veta 😉

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Onanifantasier

Skriv en kommentar!