Oavslutade samlag utan utlösning?

Hej igen kära läsare.
Den här down-perioden jag befinner mig i verkar hålla i sig.
Sexlusten är som tur är tillbaka, inte i samma desperata tappning som förut så jag tror det är till allas belåtenhet.
Omvälvande saker händer, fler av det negativa slaget, så i nuläget är jag glad att jag har vänner och den jag lever med.

För en tid sedan läste jag vår käre Klumpesnusks inlägg om att komma utan att komma och funderade då på hur jag ställer mig till huruvida mannen kommer eller ej.
Tyvärr kan jag säga att jag inte tycker att en ”omgång” är klar om inte mannen har kommit, oavsett hur många gånger jag själv skakat av vällust. För att jag ska kunna sätta punkt ska mannen i fråga ha pumpat ut sin säd i eller på valda delar av mig. Annars känns det hela oavslutat.

Jag vet inte hur det kommer sig att det är så, kanske på grund av att jag i unga år enbart hade sex för bekräftelse och för killens skull..? Utan utlösning hade jag inte gjort mitt jobb och alltså fick jag ingen bekräftelse. Detta var ingen uttalad lag utan mer en känsla från mitt håll. Bekräftelsen i att ha tillfredställt min partner fick jag genom att han kom, vilket är väldigt underligt när man tänker efter då många pojkar/killar i äldre tonåren snarare har problem att hålla sig från att just komma. De kommer av minsta lilla och är pigga igen på en liten stund. (Fördomar kanske men till mycket stor del sanning faktiskt.) Så hur ska man ta en sådan bagatell som bekräftelse, egentligen?
Många av mina första samlag var sk ”två juck och en suck” så vad kan jag då ha fått för tillfredställelse och bekräftelse av det?

Oavsett hur det må varit förr, så har det satt sina spår. Kommer inte min sambo så har jag svårt att somna och mer än en gång har vi varit lite ömma (inte mig emot visserligen) dagen efter för att vi hållt på i hetta längre än vi egentligen orkat, just för att jag är så envis. Min man ska komma och att få honom att göra det när det finns alkohol med i mixen är så gott som omöjligt! Men jag lyckas, gång på gång. Så visst, lite bekräftelse och en klapp på axeln kan jag ju ge mig själv. Jag lyckas med det näst intill omöjliga, inte dåligt!

Om man ska gå ännu djupare in i analysen så kanske man kan komma fram till att det var därför jag fastnade för att vara undergiven. För den yttersta belöningen för mig var att få se/höra min Master komma. Som extra belöning kanske man skulle få vara den som åstadkom det och kanske kanske man skulle rent av få känna/smaka..

Jag ska nog dock försöka få in i system att det är mer viktigt att Jag kommer än att Han kommer. Vara snäppet mer egoistisk och koncentrera mig på mig själv mer. Det vet jag dessutom att min sambo tänder om möjligt ännu mer på, när jag tar för mig, min dominanta sida jag på senare tid upptäckt och när jag tar hand om mig själv, så att säga..
Så det är ingen dum idé..

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Oavslutade samlag utan utlösning?

 1. Maken

  Det händer lite då och då att det blir en rejält skön stund, såväl med min älskade fru, som med ”Flickvännen”, utan att jag för den skull kommer – och tömmer mig.

  Känner inte att det är mindre skönt eller mindre ”fullbordat” för den sakens skull, det är hela samvaron som räknas. Vissa dagar vill kroppen bara inte, eller så räcker inte tiden till just då för att komma hela vägen. Det behöver inte vara en sämre älskog för den sakens skull. //M

  Svara
 2. Micke

  Jag lider av den lilla åkomman att jag har väldigt svårt att komma. De kvinnor jag haft har ibland haft svårt att tro mig när jag säger att jag njuter lika mycket för det. När jag var yngre gjorde en tjej slut med mig för att jag inte kom så lätt som hon vill/var van vid. Med åren har dock min njutning fått en lite annan inriktning då jag njuter mer av att ge min kvinna njutning. Att känna henne komma ger mig mer än om jag själv gör det.
  Tack och lov har många kvinnor lätt att acceptera detta ”handikapp” när jag jämför det med de gånger de haft sex utan att själva ha fått orgasm. Dessutom finns vissa som gillar slippa kladdet i sängen… 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!