Min orgasm i sömnen

När jag läste om Klumpes önskan om att få komma i sömnen, åtminstone tolkade jag det som en sådan önskan, kom jag att tänka på den gången då jag faktiskt har gjort det.

Min kåthet går inte i perioder på samma sätt som för många andra ”normala” människor. Jag har haft mina svackor men de har oftast berott på fysiska faktorer eller den jag delar min sexuella frustration med. Vanligtvis är jag dock kåt som ett djur och har inga problem att ligga i sängen hela dagen, med paus för mat och dusch, och köra stenhårt på ett orgasm-maraton där jag stönar, flåsar och skriker så jag blir hes. Där har vi förresten en idé jag absolut är tänd på, ett maraton. Se vart min gräns egentligen går? Någon som har en robot som faktiskt fixar det? Jag vet ingen man i världen som skulle kunna genomföra det. Som en motsats till det Klumpe nu experimenterar om.

Jag behöver dock inte vänta många dagar innan min bägare rinner över, men oavsett hur länge det gått mellan stimulanserna så har jag aldrig kommit av mig själv. I drömmen har jag dock kommit en gång, eller rättare sagt så vaknade jag av att jag kom och när jag vaknade hade jag inte händerna mellan benen som förklaring till min orgasm, att jag skulle ha ordnat det själv ändå, utan under kudden som om någon höll fast dem där.

Det var kväll och jag låg och tittade på en film innehållande våld och vampyrer, inget erotiskt över det alls.
Jag somnade och drömde min vanliga dröm (vilken i exakt samma tappning återkommit sedan tidiga tonår) om att jag blir jagad av ett gäng vampyrer. Jag gömmer mig, illa dold, vid en vägg och när den stora starka vampyren finner mig ger jag mig direkt till honom. Vanligtvis vaknar jag precis när han ska bita mig, med tanken jag hade när jag drömde, att jag hellre givit mig för att vara en av dem än deras ”mat”.
Inte denna gången..
Mannen, vampyren, biter mig och slickar mig på halsen. Han slickar nedåt min urringning och sliter sönder mina kläder. Kastar ner mig på den kalla och hårda marken för att sedan kasta sig över mig så hans svarta rock fladdrar efter honom. Han ser mig i ögonen och han förmedlade en känsla av makt, blodtörst och enorm kåthet. Han ville ha mig och han skulle ta mig, där och då. Min undergivna sida fantiserar ofta om den blicken och önskar att jag får se den igen..
Han slickar mig ivrigt men bestämt och biter mig på insidan av låret, jag står upp som en båge och han håller mig sådan med sina kalla händer. Ingenting av det han gör känns fumligt eller obehagligt, jag har givit mig till honom och han tar vara på det. Han gör precis vad han vill med mig med starka och bestämda rörelser, det enda som avslöjade hans egen kåthet var hans blick.
Då kommer jag, i drömmen och på riktigt. Jag vaknar kvidandes med orgasmen pulserande i mitt underliv och händerna under kudden. Kallsvettig och jag kände mig nästan nyknullad, trots att jag var alldeles ensam hemma och dessutom fick jag inte ens se hans kuk i drömmen.
Det är jag lite besviken över än idag och jag hoppas att jag en dag får avsluta min omgång med den sexige vampyren.

Det är första och sista gången jag kommit utan att hjälpa till själv.
Frågad jag ställt mig själv var varför min vanliga dröm ändrades sådär och varför har den inte gjort det efter?!
Bara vid tanken på drömmen blir jag sjukt kåt och i skrivande stund undrar jag varför jag inte laddade batterierna till leksaken igår när jag använt den sist..?!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Min orgasm i sömnen

  1. KalsongLinus

    Vilken otroligt sexig dröm. Och vad häftigt att den är återkommande. Hoppas att du får drömma klart den någon gång och att du får se hans kuk 😉

    Svara

Skriv en kommentar!