Mer blandade nakna bilder

Återigen, jag har grym skrivkramp och kan inte komma på nåt att skriva om. Om någon har ett ämne som kanske kan peta loss min skrivkramp, var inte rädda för att lägga en kommentar.

Tills vidare lägger jag upp en drös med blandade bilder som jag av en eller annan anledning gillar. Komplett slumpmässiga bilder jag funnit sedan en tid tillbaka. Hoppas ni gillar.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Mer blandade nakna bilder

 1. Devil

  Trevliga bilder!

  Ikväll kl 21 avgörs det vem som har vuxensidans bästa sexblogg enligt läsarna!
  Skynda dig in på http://vuxensidan.bloggagratis.se och rösta på min blogg – Nasty horny devil
  Om du vill se fler snuskiga bilder på mig.

  Om jag vinner kommer jag lägga upp en video där jag leker med sexleksaker och pullar mig själv, Så se till att få den chansen att se och rösta på min blogg.!

  Kyss Devil!

  Svara
 2. bless

  Oj, jösses, jag som tänkte föreslå som ämne att skriva om hur det påverkar den som bloggar om sex och erotik att blogga. Hur det är när man märker att besöksantalet stiger och sjunker, om det påverkar synen på en själv som sexuell varelse, om det ger ett större sexuellt självförtroende, om det påverkar vad man väljer att göra sexuellt, om man känner att läsarna av bloggen finns med och kikar över axeln hela tiden, om det är sexuellt givande att veta att andra läser ens tankar om sex? Och hur påverkas man av att endast skymta i egenskap av sexuell på bloggen?

  Det är frågor som jag funderat mycket kring själv och det vore intressant att ta del av någon annans tankar.

  Och damen i kommentaren ovan verkar ju vara ett fantastiskt exempel på hur sexbloggeri kan påverka en sexliv.

  Svara

Skriv en kommentar!