Lustbloggar

Det är relativt sällan som jag försöker knuffa er läsare i någon riktning, speciellt när det kommer till att bedöma den här bloggen. Jag tycker att alla ska vara fria att själva bestämma sin åsikt utan uppmaning av någon, men samtidigt är jag glad varje gång det kommer ett berömmande mail eller en positiv kommentar.

Jag försöker också undvika topplistehetsen som många bloggare ägnar sig åt. Det finns massor med topplistor på nätet, och många av dessa kräver röster från besökare. Därför är det tyvärr relativt vanligt att bloggare ägnar sig åt att hela tiden tjata på sina användare att rösta på just deras blogg. Sådan är inte jag.

Förutom idag.

För idag tänker jag be er att gå till Lustbloggar och rösta på mig, om ni inte gjorde det när jag sa det i Januari. Gillar ni den här bloggen och vill visa er uppskattning, gå då dit och ge mig en röst.

Detta är inget krav. Det är ingen begäran. Det är bara ett önskemål. Det står er helt fritt att göra det. Jag tjänar ingenting mer än lite tillfredsställelse och stolthet på detta.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Lustbloggar

 1. M

  Det känns så tråkigt att så många har fastnat i just den där hetsen du nämner, för det är ju ingen tävling och man får nya läsare iallafall (om det är läsare man vill ha).

  Man skriver ju för sin egen skull?! Men på sista tiden så känns det som att många av sexbloggarna har fastnat i att locka med gästutvik, dom filmar sitt sex och uppmanar läsarna till att rösta på diverse listor.

  Alla skriver som dom vill, till sig själv eller andra och gör vad dom vill. Det känns bara trist att det blivit just en hets.
  Visst är det roligt med kommentarer och att läsare vill rösta på ens sida, men ja…det känns som att den biten börjat överglänsa bloggen i helhet s.a.s.

  M

  Svara

Skriv en kommentar!