Lite rollspel på förmiddagen?

Jag låg i soffan nyss och hade det lite skönt med mig själv.
Lagom till jag hade gjort det jag skulle (var stelt och tråkigt det låter, men tro mig, det är allt annat än tråkigt) och hade tvättat av både mig och leksaken jag använde mig av, så knackar det på altandörren. Det var sotaren.
Först fick jag nästan lite panik och tänkte på vad som hänt om han kommit lite tidigare, någon minut bara. Sedan växte hornen ut och detta med rollspel kom upp i huvudet, inte med vår sotare såklart utan med sambon. Hade inte det varit lite spännande?

kvinnan och sotaren

Den lilla hemmafrun kan inte hålla sig, känslan är så påträngande att hon nästan känner hur små droppar av kåthet ringlar nedför hennes ben. Hon kände sig tvungen att ställa undan dammsugaren och slå sig ner i soffan en stund för att smeka sig själv. Det hon inte tänker på är att hon inte låst dörren…
Hon tar av sig sidentrosorna, lyfter upp kjolen och sätter sig bekvämt. Med en hand mellan benen och den andra ner i urringningen med ett tag om ett av hennes fylliga bröst, märker hon plötsligt hur någon tittar på henne. Hon har inte märkt att sotaren kommit in. Hans lortiga ansikte med två klara ögon övervakar det som sker och inger ett sådant lugn att hon fort kommer över chocken och sakta återupptar smekningarna. Lite eggad av hans blick blir hon kåtare och kåtare, allt hon kan tänka på är att hon vill ha hans huvud mellan sina ben, hans smutsiga kinder ska smeka insidan av hennes lår och hans tunga ska cirkulera kring klitoris till hon skriker ut en härlig orgasm.
Även Herr sotare blir berörd av den härliga syn han har framför sig så han släpper ner sina sotiga viskor och rep vid fötterna och tar några stadiga steg mot kvinnan där hon halvligger i soffan.
Små svettpärlor börjar synas på hennes panna och han hör tydligt hennes stönande.
När han kommer fram till henne öppnar han sina byxor och tar fram sin redan hårda kuk och smeker den hårt och bestämt. Detta gör kvinnan näst intill galen och hon sätter sig snabbt upp och finner hans kuk en decimeter från ansiktet. Hon skjuter ut hakan, sträcker ut tungan och nuddar försiktigt hans ollon. Han ryser till, hon ser upp på honom och deras blickar möts medan hon tar tag i kuken med ena handen och med tungan smekande mot undre sidan av den för hon in hela i sin mun. Han kastar bak huvudet med ett stön..

Ja, ni förstår, fantasin finns ju. Kanske man kan få sambon att klä ut sig till sotare och ”råka” avslöja mig när jag har lite roligt med mig själv. En mans händer när han varit i garaget eller sådant är något som tänder mig ordentligt. Så varför inte en sotare? Det måste jag nog ta reda på. Allt jag gjort är slyna och lady. Ingen direkt roll som ligger utanför mitt eget naturliga register.

Vad tror ni?

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!