J söker älskare

Ni undrar kanske vem J är egentligen? Det är kvinnan som jag förr kallade för min flickvän.

Vi har omdefinierat vårat förhållande då vi båda kände att det inte funkade som det gjorde innan – jag kände mig lite fångad och hon kände sig osäker på framtiden. Det var iaf den enkla och snyggt sammanfattade versionen.

Så numera är vi… ja, vi vet inte riktigt vad vi är faktiskt. Vi älskar fortfarande varandra, vi tänker fortfarande träffas och vi tänker fortfarande ha sex. Men ändå ser vi oss inte som ett exklusivt par. Det är lite nytt för henne men för mig känns det väldigt naturligt. Etiketterna spelar mindre roll i min åsikt – jag älskar henne och även om jag säkert kommer att älska fler och nya kvinnor kommer jag ju aldrig att sluta älska henne. Gör det mig polyamorös? Kanske. Jag vet inte och jag är ganska ointresserad av att definiera den här relationen enligt regler och definitioner som inte gör utrymme för det som vi har.

Men poängen är att jag är tillgänglig, och J är tillgänglig. Visserligen var J det även när vi var ”ihop” då jag tyckte hon borde ha sig en älskare eller flera, men ni fattar säkert.

J hade sig ju en älskare på gång, men det har lagts lite på is pga geografi och hon finner sig återigen i den frustrerande situationen att hon inte får kuk i den mängd hon önskar. Därför föreslog jag att jag kunde använda Bloggens Makt samt agera lite grovfilter åt henne och kanske ordna en ny älskare åt henne. Någon som bor närmare men som ändå kan vara hennes älskare.

Det är nämligen så här att J är lite blyg, och det finns gott om pappskallar på nätet. Är du inte en pappskalle behöver du inte ta åt dig.

Så, here’s the deal.

Du är: En människa av hankön som är villig och tillgänglig att fungera som älskare till en kvinna som vad jag vet inte har någon botten. Du är kapabel till intelligenta samtal, gillar att ha det mysigt även utanför sängen, samt vet att personkemi är viktigast i en sån här relation. Du har ingenting emot att ligga och gosa både före och efter sex. Din ålder är relativt ointressant, så länge du är minst byxmyndig och yngre än pensionsåldern. Ditt utseende är också mindre viktigt, eftersom det som sagt är insidan som räknas – men du ser inte ut som elefantmannen bara därför.

Du gillar att ha sex, men kan även se livet som mer än en aldrig sinande ström på fitta. Du får gärna vara välutrustad, men återigen som sagt är det insidan som räknas – en stor kuk väger inte upp ett tomt inre. Gillar du att ge oralsex är det bara bra.

Du bör bo nånstans i västsverige, gärna i Västra Götaland eller i närheten. Du bör också gilla en kvinna som är rund och go, och som inte ser ut som en plastdocka, och som definitivt inte uppför sig som en sådan heller.

Hon är: En rund kvinna med stor sexaptit, och en stor aptit på närhet. Hon vill ha en älskare som inte bara kan tillfredsställa hennes fysiska behov utan även hennes behov på närhet. Hon är snäll och omtänksam, dock fruktansvärt blyg i början och kan behöva hjälp att komma ur sitt skal. Lyckas du med det får du en partner för livet, och hon kommer att kittla din fantasi med allt hon vill testa och göra.

Om den här bilden på hennes fitta tilltalar dig så är du säkert rätt person för henne.

Intresserad? Skicka ett brev till mig (Klumpesnusk) och berätta om dig själv, så ska jag vidarebefordra det till henne. Är hon intresserad av dig kommer du att få kontakt med henne. Kom ihåg – man får inte en andra chans att göra ett första intryck. Försök därför skriva mer än bara en mening och bifoga en bild på din kuk.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”J söker älskare

 1. Norrländska(fd M)

  Men coolt, kontaktförmedling! Om du får svar från folk här uppe kan du ju skicka dem vidare till mig 😉

  Svara
 2. Frans Olsson

  Jag tror vi är många som behöver varandra.
  Själv bor jag i södra spanien vid Medelhavet ensam,min fru vill inte flytta från Sverige.
  Vi träffas alltför sällan och jag tror att min fru har en älskare ibland fast hon inte säger något.
  Jag behöver en fin och klok älskarinna så om ni vill njuta av solen en vecka så välkomna ner till mig.
  Ska skicka en bild på min kuk senare idag!

  Svara

Skriv en kommentar!