Ingenting är omöjligt?

Självklart ska jag även denna gång uttala mig om något som Klumpesnusk tagit upp, nämligen detta med män som rakar sig under armarna.

Jag ska erkänna att jag, när jag började dejta min sambo, uttryckte att jag ansåg att män som rakade sig i de nedre regionerna ”försökte för mycket”, att de på något sätt såg tillgjorda ut. Det visade sig för det första att han var rakad sedan många år vilket gjorde att jag tyckte att mitt uttalande, som var mer framåt än det brukar i början av en flirt, var väldigt onödigt. För det andra så överbevisade han mig!
Det såg inte tillgjort ut alls, han var (är) väldigt sexig, lite porrig på sätt och vis. För att inte glömma det faktum att man slapp få hår i munnen när man gjorde en av sina favoritsysslor, smakade på härligheten.
Vanligt var ju annars att man i början av avsugningen hade minst tre könshår i munnen, vilket helt klart är tre för mycket. Detta i sin tur tog bort lite av det roliga i min ”hobby”.
Jag är lite känslig och kräks nästan när ett av mina egna hårstrån flyger in i munnen om det blåser, att hålla god min och samtidigt på ett smidigt sätt försöka få bort ens ett könshår ur munnen innan man kräks är en viss teknik vill jag lova.
Så jag är helt omvänd där, den ska vara vacker, nyduschad och rakad. Punkt.

Därför anser jag att man inte ska avböja innan man provat så att säga, att mannen rakar sig under armarna kanske en dag känns sexigt? Mer hygieniskt? Jag vet bara hur illa jag tycker att jag luktar om jag mot förmodan skulle låta håret växa i armhålan, oavsett hur mycket jag tvättar mig. Så är det av hygieniska skäl de rakar, är jag helt för det.

Men i dagsläget kan jag säga att jag helst ser att min man ser ut som en man, hår på ben, armar och i armhålor. Förutom i ”min” region. Där ska han vara rakad och fräsch. Precis som jag..

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Ingenting är omöjligt?

 1. Smojo

  den ska vara vacker, nyduschad och rakad. Punkt
  Kunde inte sagt det bättre själv 🙂 Får dock gärna vara ansad istället för helrakad, men i övrigt 🙂

  Svara
 2. M

  Känner igen det där med hår i munnen och kräkreflex, isch! Man ska inte ha hår i maten, säger man ju, och inte utan anledning. Det känns betydligt fräschare med rakat, och jag föredrar både mina män och kvinnor ansade iallafall.
  Så ja, det känns mest hygieniskt faktiskt. 🙂

  Svara
 3. Pingback: Min åsikt « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!