Hennes fina rumpa

Det är inte så lätt att hålla sig. I morse ringde jag J och väckte henne, precis som vanligt. Den här gången kåtade vi dock upp oss med en härlig trekants-fantasi och det slutade med att hon gav sig själv en orgasm i mitt öra innan hon försvann in i duschen och sen iväg till jobbet. Jag älskar att lyssna på en kvinna som kommer, men det var svårt att låta bli att ge mig själv en också.

Min kuk var hård som sten. Det var länge sen den var så hård, men det var en härlig känsla att känna hur den stod ut från min mage, som en betongpelare.

Mitt mål med det här är ett experiment. Det är väl egentligen inte en önskan om att få orgasm i sömnen, utan att se om jag kan gå så länge att kroppen tömmer själv. Jag har aldrig lyckats med detta, och enda gången min kropp själv tömt min kuk var en gång tidigt i tonåren innan jag regelbundet började runka.

Det är dock som sagt svårt. För överallt får man inspiration till att runka. Dessutom tänker jag konstant på att knulla, hångla, härliga bröst som guppar i takt, mjuka mulliga magar. Jag älskar det, men det kräver en del viljestyrka att inte runka.

Häromdagen hälsade min underbara vän A på. Ni minns säkert henne, hon som jag länge varit svag för och som jag ett tag var helt galet kär i. Vi pratade lite och bestämde oss för att se en film, jag pekade på min hylla med DVD’er och hon satte sig på huk framför för att välja en. Det här orsakade en glipa i hennes byxor och jag såg rakt ner på hennes rumpa. Den var underbar. Jag stod där och beundrade den och undrade hur det skulle kännas att dra fingret mellan hennes skinkor. Smeka henne där, låta fingret glida över hennes anus. Hennes skinkor såg så mjuka ut, så kyssvänliga.

Den minnesbilden kommer jag aldrig att glömma.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Hennes fina rumpa

  1. smojo

    Det där lät ju som en fantastisk känsla.. den med glipan på A alltså 😉
    Väntar med spänning på fortsättningen på ditt lilla experiment 😉
    God natt!

    Svara

Skriv en kommentar!