Här är den!

Igår tyckte min flickvän att det var dags att avlägsna det kroppshår som vuxit sedan hon hälsade på mig i julas. Bort med pälsen på benen, under armarna, på låren och övriga kroppsdelar. Som en grand finale la jag mig mellan hennes ben och snaggade hennes lurviga fitta med en läcker röd sax (som tyvärr luggades lite) och sedan rakade jag henne helt slät. Den här gången blev t.o.m. bättre än den i julas, och efter lite bakteriedödande och lite barnolja blev hennes venusberg slätare än silke.

Eftersom hon blir jättekåt av behandlingen ägnades tiden efteråt till att onanera. Under tiden passade jag på att fotografera henne, samt filma en liten snutt när hon kom (för att visa henne). Efteråt var hon störtblöt och härligt orgasmsvullen, och det tog jag några bilder på.

Nedan är bilden som jag gillade bäst. Det enda jag gjort med den är att skala ner den från hela 8mpx-bilden. Visst är hon glansig och fin?

j_fitta

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Här är den!

  1. Frans Olsson

    Perfekt och vacker, och den ser ut som om den är av allra högsta kvalitet.
    Passar säkert för min kuk!

    Svara

Skriv en kommentar!